Minikkuzum1999 Kızlar denebunu kutusu çıktı bana ilk kez çok sevindim bilenler yazarsa sevinirim hangi kargoyla geliyor acaba🤗🥰
Dmt-01 Minikkuzum1999 bana arasla geliyodu valla bütün illerde aynı mıdır bilmiyorum ama yozgatta yaşıyorum ben
Bayezidin_annesi Minikkuzum1999 ay postunu gordum bi mutlu oldum hergun kontrol ediyorum 2 kere kutu kacirmisligim var sabah bakmistim bise yoktu postunu gordum baktim Allahim kutu cikmia son 12 dk hemen kabul ettim Allah razı olsun valla senden 😘😘🥰🥰
Gulsenck Minikkuzum1999 kırışık karşıtı krem,diş macunu,kahve,deterjan,sleppy bebek bezi çikolatalı Türk kahvesi bişi daha vardı hatırlamıyorum şimdi 😅
zeyzey77 Minikkuzum1999 aynı değil farklı geliyor birine balık yağı filan çıkmış bende yok mesela tek kullanımlık kahve filan var bende
Minikkuzum1999 Nefeshiramm üye oluyorsu denebunu sitesine canım ayda bir kez şansına hediyeler çıkıyor ücretsiz 🥰🤗
Minikkuzum1999 Meyvebicagi üye oluyorsun denebunu sitesine canım her ay bir defa hediyeler çıkıyor ücretsiz
Happy22 Minikkuzum1999 bende üye oldum kontrol u hergun mu yapiyosunuz cikdi mi diye acaba nasıl oluyor işlem
Zeynepsevgi Minikkuzum1999 banada çıkmış bu ikinci kutum sabah görünce Bend e çok sevindim 😁 bende kahve dış macunu yumuşatıcı yaşlılık karşıtı krem falan vardı sende ne var
Zeynepsevgi Minikkuzum1999 bak bi anne de yazmış anneyimyolla diye bi site aynı bu şekilde orayada üye olabilirsiniz😁