Alp-kusum Merak etmeyin geçer zamanla yeterki sabırlı olun. Bu cümleyi bana da derlerdi hiç inandırıcı gelmezdi o kadar çok acı çekiyordum ki dayanamıyordum hiç geçmeyecek sandım geçti ama çok mücadele ettim öyle böyle değil tam dört ay sürdü yaralar çatlaklar denemediğim yol kalmadı en son karabaş otunu denedim yarası o sayede kapandı. Zamanla bebekte öğreniyor emmeyi
GizemE Kaganalis simdi epsom tuzu diye birsey deniyorum insallah faydali olur :) dogurdugumdan beri hergun 2 parol iciyorum en az bu da zararli tabi artik
Kaganalis GizemE bende ingiliz tuzu diye bisey deniyorum hadi bakalim kiminki fayda ederse ina geceriz.
GizemE Kaganalis epsom tuzu ile ingiliz tuzu ayni seymis ama meme tikanikliklarini acmak icin kullaniliyormus aslida
Hamide65 GizemE canım benim göğüslerimden kan geliyo ve bebeğim kan kusuyodu herşeyi denedim hiç bi şey fayda etmedi,şimdi ise rahat emzirme biliyorum, kantaron yağı sayesinde her emme sonunda sürüydum bi haftaya kalmadan göğüslerim iyleşti bi kullan derim🥰
[silindi] Lansion ın gögüs ucu aparatı var 24 mm lik bi de onunla deneyin. Hem ağrınız hafifler, hem de bebeğiniz uç emiyorsa ucu emmeyi bırakır.
Derincanan Ben demiştimki o dönemlerde ben ölüyorum bu ne koptu kopacak yani ama merak etmeyin kızlar geçiyo her emzirmemden önce ve sonra pamukla zeytinyağı sürdüm bi hafta çekmedi hiç birşey kalmadı bende şuan 21aylık sıpam hala emiyoz tabi 😂 deneyin derim 😉
DenizEfeMom GizemE Moralinizi bozmak istemem ama bebeğim 5 ay 8 günlük hala yara geçmedi lansinoh zeytinyağı gümüş kapak neler ettim artık bıraktım acılar icinde emzirmeye devam 🥺🥺
[silindi] GizemE bende işk başka bir marka denemiştim kabul etmemişti,ama lansionu kabul etti.en yakın gerçek meme şekli o olduğu içindi beşki de bilemiyorum.
Sinemdefne GizemE Devlet hastabelerinde emzirme danışmanlari var istersen bi gorus derim belki yanlış tutarak emziriyorsundur
GizemE Sinemdefne ozel bir klinik ile gorustum aslinda gidecektim ama emzirme seklen dogru oldugu icin gitmekten vazgectim, devlet hastanelerinde oldugunu hic bilmiyordum
GizemE Mikostatin damla kullanmaya basladim meme ucuma, 4. Aya yaklasirken faydali olacagina inaniyorum, denemenizi oneririm