deletedmom2200 TazeAnneL çok uzakmış hakikaten bir ucundan diğerine 🤯 of of keşke yakın olsaydık bizde Mayıs’ta taşınacağız buraya çevremde kimse Yok Türk , yalnızım 😢
[silindi] kızlar onu bunu bilmem ama 220€ olan ana kucağını Türkiye'de 99€'ya buldum. İnanın kalite olarak on basar. Bebekleriniz için tavsiye ediyorum. adı mı ne derseniz: beso bebe
deletedmom2200 TazeAnneL Londra da yaşıyoruz orada bikaç arkadaş edinmiştim mutluydum ama iş gereği taşınmamız gerekli ve çevremde hiç Türk olmayacak ayrım yapmak gibi olmasın tüm insanları çok seviyorum ama kendin gibi olanın yeri ayrı diye bu arayışım 😢😢
TazeAnneL deletedmom2200 anliyorum sizi. Eminim orda da Turkler vardir. Olur da yolunuz Virginia ya duserse beklerim:) hatta genel anlamda bir sorunuz olursa ne bileyim buralardayim ben:) ya da instagram kullaniyorsaniz ordan da iletisime gecebilirsiniz.
deletedmom2200 TazeAnneL olur canım... esbulutes instagram adresim 🙏 eşim yarı Amerikan vatandaşı o biliyor ama ben yabancıyım bebek hakkında konuşabiliriz ✌🏻