annesinin_kizi Merhaba kızlar Ben biontek aşısını vuruldum Dozu vurulacağım zanan memlekette olucam orda yaptırabilirmiyim O şekil vurulan var mı
nazmeliselifikra annesinin_kizi evet istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz, randevu alırken istediğiniz il-ilçeyi seçebiliyorsunuz, ben ilk dozu antepte oldum ikinciye randevuyu manisadan aldım ailemin yanına geldiğim için.
menekseyagmr annesinin_kizi evet nerdeyseniz oraya alabilirsiniz randevunuzu ben ilk dozu Adanada oldum ikincide Mersine aldım orda olacağımız için
Melekkizimmzeynep annesinin_kizi olabilirsin cnm kız kardeşim burda ilk dozu yaşadıkları yerde vurunmuslar 2. Dozu da 2 gün önce vurundular
annesinin_kizi nazmeliselifikra ayy çok sevindim yaa gidip bir süre kalkmak istiyorum Teşekkür ederim bilgi verdiğinizz için 🌸
maviboncukruyasi Evet vurulabiliyorsunuz dün akşam bende randevu aldım 2.dozu teyit etmek için sağlık bakanlığını aradım başka bir yerde olabileceğimi söylediler
maviboncukruyasi annesinin_kizi bende öyle düşünmüştüm hatta erteleyip dönüş tarihime denk gelecek şekilde ayarlayacaktım ama şimdi içim rahat hatta tatile gittiğim ilk gün e geliyo 2.dozu daha rahat edeceğim 😍
Dmt-01 annesinin_kizi evet olabiliyorsunuz bende ikinci doz zamanı adanada olacam doktora sordum Türkiyenin heryerinde yaptırabilirsiniz dedi
xdenoo annesinin_kizi bişey sorcam aşı sizde adet gecikmesi yaptı mı adetim gecikti bundan mı acaba diyorum
annesinin_kizi xdenoo canım yasmin ilaç kullanıyorum ilacım bitti 3.gğn yani dün adet oldum Böyle bir yan etkisi varmı hiç bilmiyorum