Egeanul Bikini bölgesi lazer epilasyon düşünüyorum da sizce buz lazer mi yaptırmalıyım? Yaptıran arkadaşlarım yardım ederse çok sevinirim😊
Birannebirbebek7 Egeanul buz lazer yaptırdım tüm vücuduma agrı eşigim düşük olduğu için memnun da kaldım ama tabi ki özellikle bikini tamamen bitmiyor ama %90 oranında azaldı kalanlar da kıl degil tüy
xdenoo Egeanul buz lazer çok iyiymiş ama her buz lazer yapıyoruz diyene sakın inanma ben buz lazer diye aldım bildiğimiz diot lazer çıktı
xdenoo Egeanul buzlazer.com diye bi site var orjinal makinanın hangi merkezde olduğunu gösteriyo oraya bakıp git canım
Birannebirbebek7 Egeanul soprano ıce benim gittiğim merkezdeki cihazın adı ve ben memnun kaldım öyleyse önerebilirim
Egeanul Birannebirbebek7 fiber optik kablolu fda onaylı diode buz lzer dedi bana anlamadığım için soruyorum canım iyi değil mi bu
Birannebirbebek7 Egeanul çok bilgim yok benim gittiğim merkezde kullanılan cihaz soprano ice bende başlamadan önce araştırdım yorumlar iyiydi bu arada ben 3 yıl önce yaptırdım bu süreçte belki de yenileri çıkmıştır ve size söyledikleri de son çıkan cihazlardandır