Yazaksami Birdunyagezegen dün sabah kahvaltı pankek, öğlen zeytintağlı enginar yaptım az yedi akşam da aynı yemeği versim aralarda kavun biraz muz.. az az sıksık yemek istiyor
Aysenes Birdunyagezegen 11 aylığı bilmiyorum ama 10 aylık hiiic birşey yemiyor tek mama iciyor son 3 - 4 gündür 🤦♀️
Azatsmommy Birdunyagezegen dünden bahsediym peynirli yumurta labne biraz da peynir yedi devam sütü başladım 11 buçuk aylık biraz süt içip uyudu . Öğlen muzlu yoğurt daha sonra hatırladığım meyve püresi var hep onu hergn 1 kase yiyor sonra uyudu. Uyanınca kiymali sebze çorbası yanında 1 kasr yoğurt bikac saat sonra 210 cc mama ve gece uykusuna geçiş. Gece de 1 deda 150cc mama içiyor
Birdunyagezegen Tortilla aynıyız ya bu çocuk 6′7 aylıkken ne yiyirsa hala onları yiyior ilerleme yok istemiyor. Eline alıp bir şey yemiyor sürekli sağa sola atıyor . Ben bulamaç yapıp veriyorum mecbur
Cebrum Tortilla 11 aydan bildiriyorum aynı durum bizde de var. Eliyle dilini temizliyor sonra tekrar atıyor ağızına ama yediği kuş kadardır. Büyük ihtimal azı dişleri 😔
Birdunyagezegen Yazaksami omlet yaptım pankek yaptım ama asla eline alıp yemiyor. Ben ufak ufak kesip ağzına veriyorum boguruyor ağzında tutuyor karpuz kavun bir kere isirir ağzına alır yarım saat ağzında tutar. Püre yapıp veriyorum napicam ben bu gidişle
Birdunyagezegen Aysenes valla 10 aylıkken de aynıydı 11 de aynı ondan ay farketmiyor artık 😔😔 yoruldum agliyorum artık ben mi yanlış yapıyorum acaba diyorum daha napmam lazım .
Yazaksami Birdunyagezegen beraber yemek yiyor musunuz sizi görüyor mu yerken? Bizim kş de çok iştahsız anca karşısında biz gevelerken taklit edip yutuyor pankeki kendi ısıra ısıra yiyor biizmle beraber anca öyle
Aysenes Birdunyagezegen yok canım yemiyorlar bende cok üzülüyorum ama usteledikce de inatlaşıyor 🤦♀️
Birdunyagezegen Yazaksami sürekli yanimizda olur. Daha 4 aylıkken sapurdamayi öğrendi sürekli bizi gördüğü için ama gel gör ki yemek yeme konusunda bisielr alamamış
Birdunyagezegen Azatsmommy şu şekilde benim kızım yiyor yemesine. Ama hep bulamaç hep püre. Ama eline alıp bir şeyler yemez veya sabah kahvaltıda pankek veya patates eline alıp yemez bilmez
Tortilla Cebrum bende azı dısı dıye dusunuorm damagına bırsey degeın ıstemıyor ezmıyır yıyecejlerı. Corba ıcıyor muz yıyor az az. Cok guzel yerdı helekı kahvaltıyu. Bır aydır boyleyız moralım bozuluyor zorlamıyorm da uzuluyorm yemedıkce
Azatsmommy Birdunyagezegen olsun canım her çocuk illa öyle yiyecek diye birşey yokki ilerleyen aylarda yer
AlpAnnesi94 Birdunyagezegen bal,çilek,süt vs gibi alerjen olmayan herşeyi yiyor. Çorbalar,sebzeli pilavlar,muhallebi.. Şeker ,tuz,yağ kullanmıyorum yemeklerinde.
annesinin_kizi Birdunyagezegen her şeyi yer canım kızım 11 aylık olunca kendimize ne yapıyorsam kızım da yiyiyor du
Birdunyagezegen annesinin_kizi akşam yemeklerinde evet yediklerimizi bulamac yapıp vermeye calsyorum.