Kbrkr0734 Merhaba hanımlar 1 ay 17 günlük oğlum var neredeyse 3-4 gündür uyku yok gözleri kapanıyor ağlayarak uyanıyor krizlere giriyor ayakta sallamam diyordum mecbur kaldım sallarken biraz uyuyor çok yoruldum neden böyle 🥺🥺🥺
Sibelaslan Kbrkr0734 kesin gazdır yok destekte çıkıyo destekte İnan var benim bebeğim 2 aylık oldu 1 ay bizimde o şekildeydi biogai kullanıyorum doktor verdi allah şükür rahatladık bende karnına tülbent ısıtıyorum ayaklarını karnına getirip masaj yapıyorum hem alttan hem üstten gazı çıkması şart rahat uyuması için
Mys01-01 Kbrkr0734 canım karnına bebek yağı ıle masaj yapıyorum bıgaıa kullanıyorum ayaklarına masaj yapıp sıcak çorabını giydiriyorum tamam sesli gürültülü gaz çıkışını seyret sonra uyur He bıde emiyorsa sütünüz onemli hanı yetiyormu mama destegı alıyorum benımkı mama desteklı
Kbrkr0734 Sibelaslan masaj yapıyorum çıkıyor ama yerine yenisi ekleniyor sanırım karnı hep şiş kasıyor kendini🥺
Sibelaslan Kbrkr0734 evet bizimde hep öyleydi kuçagımda gezerken uyuyordu evde yerine yatırınca gözler hemen açılıyo du 🤣
Mys01-01 Kbrkr0734 mama içine 1 çay k hakıkı zeytın yağı koy ben ıkı bebegımde mama ıle büyüdü bu 56 günlük her sabah koyuyorum hem bebek beslenır hem gazı olmaz cıkarır