Momm12 2 ayını bebeğim yeni doldurdu ben uzun kollu zıbın ve uzun ayaklı giydiriyorum geçmem lazım mı kolsuzlara çok kararsızım bu arada bebeğim prematüre doğdu suan 4 kilo o yüzden çok kararsızım
Tuba Momm12 benim oğlum 3kg doğdu ağustos ayındaydı ve 35 derece sıcaklık vardı hep kısa kollu bıraktıydım. Ensesine bir dokunun eğer terliyorsa kısa kollu giydirin.
zynn Momm12 nerde yasiyosunuz bilmiyorum ama kızım da 3 aylık sabah akşam zibinla tutuyorum günde 50 defa kiyafet değiştiriyorum oda sıcaklığınız kaç derece?
Mys01-01 Momm12 canım bende 2 aylık 4100 gram ben ilk evvela altını çıkardım şort giydirdim sonra uzun yine giydirdim artık üstünde kısalttık bugun uyumadımsıcaktan
Momm12 Mys01-01 yaaa sizde mi erken doğum yaptınız tam 2 aylıkmısınız gerçi benim martın. 13 yaptım doğumu ondan itibaren sayarsak 3 aylık oluyor 😊
IlkAnnem Bebeğim 1 ay 14 günlük, 33+6 doğdu ben geçen hafta kısa ya geçtim. Evde sadece t-shirtli zıbın giydiriyoruz.. buralar 38 derece..
Mys01-01 Momm12 benım ılkı etken doğum cnm 31 uyumlu dogdu entübe vs oldu Buda 37+0 dogdu 1 mayısta 56 günlük tam ama çıkardım herseyını artık cok sıcak