Furug Kizlar 1haftadir diyetteyim daha once cok hizli 4 kg verdim ara verdim yinr basladim 1hafta oldu iste.1 kg bile gitmedi takildim 75 de sanki..sporda yapiyorum ekmek yok wasa yiyorum sabah 2tane hep sebze salata et tuketiyorm neden inmiyor🙄😱 Var mi tarifleriniz..odem atmak icin limon tarcin maydonozlu su yapiyorum.. Ozellikle su sezeryan gobisinden kurtulmak amacim baya sıkılasti gobek kismim.. 55leri gorebilecek miyim yeniden😭
1prens1prensess Furug valla bu bir tarifmidir fikir midir bilemicem😂ilk oğlum çok uysaldı hep yan gelip yattım hamile kaldığımda 49 kiloydum 62 kilo ile doğuma girmiştim neyse doğduktan sonra 6. Ayda 60 la hamile kaldım gene😂hiç kilo almadım ama gene doğuma girdiğimde 62 kiloydum şimdi maşallah kızım asla susmaz bütün gün kucakta zıpzıp yapınca susar ve resmen 3 ayda 8 kilo vermişim 😂ondan mı bilemiyorum ama evde dört dönüyorum bütün gün😂
Minikkusuumm Furug 64 kilodan 60a indim 1 aydır benimde kilom gitmiyordu 3 gündür kinoa çayı içiyorum diyetime ve yürüyüşüme devam ediyorum hemen 900 gr gitmis ❤
Furug RaziyeNu kadinlara egzersizler diye program indirdim sirf gobek hareketlrri var alt karin cslismssi yapiyorm hep zaman kalirsa da bacak kalca
BabyHazar Ben takıldığım zaman kabak detoksu yapıyorum en azından değişimi görünce motive oluyorum nasılsa gitmiyor diye bozuyorum diyeti deneyebilirim derseniz 2 3 gün deneyin derim☺️
sevval_5481 BabyHazar yoğurt ve kabak çok tatsız oluyor kıdemi bulandırıyor ben yiyemedim detoksa siz kça kg verdiniz kabak detoksunda
fatma123r Maydanoz , karanfil , zencefil , elma , biberiye bunlardan bir tutam suya koyup tüket çok etkisi oluyor . Ayrıca da öısır püskülü Yeşilçay ve maydanozu kaynat suyunu iç . Yağları yakıyor
BabyHazar Furug 3 gün boyunca sabah yumurta domates yeşillik vs öğlen akşam 2 kabağı yağsız bir şekilde fırında tavada yaparak😂
[silindi] Furug cia tohumu nu bir gece suda belket sabah limonlu sıyla birlşkte hem meta bolizma çalıstıryor hem yag yagıktırıyor