Asleres Busra0519 alpa maltları satılıyor e bebekte de var marketlerde Malta’na diye de var anne sütünü arttırdığı söyleniyor ama ben hiç denemedim şeker oranı yüksek diye
Durukusunannesii Dilekdefne21 internetten baktım ama onun dediği o değil düşğk alkolllü biradan bahsediyo herhalde tadı aynı bira gibi ama içinde alkol oranı düşük
Dilekdefne21 Durukusunannesii onlar içilmez sanırım bebeğe geçer e bebekteki alkolsüz içecek diye geçiyor
Daphnemom Alkolsüz şampanyalar vs var onu mu kast ettiniz. Sayfası gazoz diyo zaten onun için içilir. Malt içecekler de içilir e bebekte vs var migrosta da
Durukusunannesii Dilekdefne21 onlar zaten içilmez ama ebebektekiler süt arttırıcı zaten bunu kastetmiş olamaz bence
Elya- Busra0519 alkolsüz bira var sütü artırıyormuş sana markalarıni yazayım Edelmeister 0,0. Clausthaler Alkoholfrei 0.5. Estrella Galicia. Hellraiser Dark Amber. Guinness Zero. Brewdog Nanny State. Paulaner Non-Alcohol.
Dilekdefne21 Busra0519 benimde canım çekiyor bira ama emziriyorum e bebekte görmüştüm emziren anneler için sütüm var ama sütte artırıyormuş 😀
Durukusunannesii Busra0519 cnm onlar gazoz niyetne gecıyo şampanya denıldıgne bakma içeblrsn yani içinde alkol yok