anne121 Covid döneminde bebeğiyle uçak yolculuğu yapan var mı acaba. Bebeğim 1 aylık ve ailemin yanına mecburi gitmem gerekiyor. Fikir verebilir misiniz
Elfida-10 anne121 inişte ve kalkışta mutlaka emzirin veya emzik biberon tarzı şeyler verin. Uçak biraz serin üstüne uyursa örtmeye birşeyler alın uçağa bebek arabası ile gidecekseniz kontuara söyleyin size poşet verecektir. Uçağa binerken görevliye verin yardımcı olur
Elfida-10 anne121 bende pandeminin tam ortasında gittim çok şükür birşey olmadı ben sürekli maske ve dezenfektan ile dolandım
anne121 Elfida-10 sizin bebeğiniz ne kadarlıktı. Benim kızımda 5 yaşında kışın gittim geldim ama ona da maske taktım bebeğim daha 1 aylık o yüzden kafama takılıyor
Mom727272 Elfida-10 mesela mama hazırlasam sokabilir miyim? Sıvı ya. Suyunu sokamam sanırım? Ek gıda için kapalı kutu püre sokabilir miyim? Krem ve ilaçları sokamam galiba bavula koyacağım.
Elfida-10 Mom727272 yok bebek ile ilgili mama sıcak su herşeyi bebek çantanıza koyup girebilirsiniz. Sıcak su hosteslerden rica edersen veriyorlar ama ben yinede koymuştum hiçbir sıkıntı yaşamadım evet önemli kremler değilse bavula koyun