Can-bebek Kubra_eroglu benimki de iki buçuk aylık bende de oldu hatta sütüm gitti mamaya bile başladım sonra bir yaşlı teyze biraz şekerli su yap memenin ucuna sür dedi öyle yaptım şimdi emiyor mamayı da kestim bir dene istersen küvezde kalmıştı o zamanda emzirmeye gittiğimde istememişti hemşire şırıngayla sıkmıştı memeye öyle tutmuştu
ecm-lyla Kubra_eroglu mama veriyorsan kaşık biberonla vermeye çalış, biz de yaşıyoruz reddi 3 aylığız ayakta gezerek şarkıyla emziriyorum ben, uykuluyken futbol topu pozisyonu daha kolay oluyor
Umutluluk Valla bendede var o durum , bebeği yatırıp memeyi üstten veriyorum biraz ucunu sıkarak süt getirip memeye . Ya da biraz dalmasını bekliyorum öyle veriyorum çözüm var mı acaba
Kubra_eroglu Can-bebek herşeyi deniyorum ama olmuyo inat ediyo sadece 2 dk emiyo sonra ağlamaya başlıyo
Emel91 Kubra_eroglu ben maalesef hastanede biberon verdim o günden sonra hep meme reddi oldu ve daha tutmadı 3.5 aylık oldu o gün bugündür sağıp veriyorum
Ysmndfne Kubra_eroglugezdirerek ayakta emzirebilirsin yata beyaz gürültü sesleri var onları açıp tekrardan deneyebilirsin