Nefeshiramm Süt sağıyorum makinayı ilk taktığım da akıyor ama sonra duruyor hemen çıkartıp 2 dk dinlenince tekrar sağlıyor bi 30 saniye filan yine duruyor böyle olan var mı
Mom567 Nefeshiramm durması normal canım bebek emmesi ile makine bir değil durulduğu zaman makineye devam et geliyor sonra
Melisa59 Nefeshiramm bende manüel var onda da doğru pozisyon olmasın güzel gelmiyor geneldd hafif kambur şekilde durunca geliyor birde baştan biraz parmaklarınız la msj yaparsanız daha iyi
Melisa59 Nefeshiramm yani şöyle süt üretimi devamlı olarak devam eder ama göğüsün tam dolması 2 saati bulur . göğüs bosaldiktn sonra ve boşalma aşamasında süt üretimi devam eder ama o doluluğu boşaltmak daha seridir . Doluluk bittikten sonra üretim devam etssede . Aynı şekilde boşaltım olmaz 😊
Nefeshiramm Melisa59 çekilen derken şöyle Bi göğsüm boşalmış halk arasında açekilmiş diyorlar yani süt girmiyor
Nefeshiramm Melisa59 36 günlük süt yapan şeyler yiyorum Bi göğsüm sertleşiyor ama diğer göğsüm hep yumuşak
Melisa59 Nefeshiramm bol bol dinlemek uyumak lazım. Sıvı alımı vede uyku süt yapan şeyler . Yiyeceklerle olmaz tek . Yoksa fakirin bebeği aç kalırdı ☺️