noluyoya 53 günlüğüz haftaya günü birlik denize gidicez malum havalar çook sıcak güneş kremi önerisi verebilir misiniz rica etsem
KahramanAnne noluyoya MUSTELA🤗 Eğer yine içeriği temiz farklı ürünler düşünürseniz instagramda MUHENDİSİNOGLU diye bir sayfa var detaylı incelemiş içeriği temiz ürünleri yıldızlar listesine almış bir bakın.
Hcy noluyoya daha geçen hafta doktorumuz bunu önerdi https://www.dermokozmetika.com.tr/solante-bebes-bebek-losyonu-spf30-150ml
Yasmin_deren noluyoya solenta en iyisi sonra mustela Ama senin bebeğin çok küçük krem kullanımını doktoruna bir danış istersen
noluyoya Yasmin_deren ya aslında doktorumuz kullan dedi ama şimdi kafam karıştı yarın tekrar randevumuz var sorucam bi kez daha
Ayklz Trukid kullanıyorum ama kızım bir buçuk yaşında.2 yaş altı bebekler için olan kremi var ondan aldım
sedaykn noluyoya 6 aydan önce önerilmiyor güneş kremi ben kendi doktorumuz dışında bir kaç doktordan daha duymuştum henüz çok küçük. Uzun kollu bacaklı korumalı mayolardan alın bence.