Girlpower Bebeğim 5.5 aylık 70 cm kadar yükseklikten yataktan düştü en başa koymuştum tuvalet odamın bitişiğinde bi tuvalete gideyim dedim 30-40 sn de bebeğim yatağın ucundan düşmüş acile götürdük bişeyi yok ama içim rahat değil çok hareketli olduğunu bile bile nasıl bıraktım yatağa bilmiyorum ama bu kadar kısa sürede yataktan düşeceği aklımın ucundan geçmedi :(
Busegokce Girlpower Çok geçmiş olsun neyse ki erken mudahale ile doktora goturmussunuz. Bir sorun olsa gözlem altında tutardı illa ki. Işık hızıyla hareket ediyorlar sanki, bebek bu ne yapacaklarını asla kestiremiyoruz. Sızlanmasi falan var mı?
KahramanAnne Girlpower Bizde tam o aylarda 70 cm yataktan düşme olayını yaşadık. Sabahtı uyuyordum bir anda ağlama sesi bir baktım oğlum yerde anlatamam size o korkuyu. Kusma gözlerde kayma tepkisizlik olmadıysa bir şeyi yoktur inşallah korkmayın.
Melekkizimmzeynep Girlpower cnm geçmiş olsun benim kızım da 3 aylık olacak hiç bir yerde bırakamıyorum bacaklarını yere bastırip vücudunu atıyor nereye gidersem yere battaniye serip oraya yatırıyorum dikkat et uyutma sürekli basında ol bi gece çok önemli
Girlpower Busegokce hayır nerdeyse ağlamadı bile bi an benim sesimden korktu sanırım azıcık bişey ağladı sustu ben de zaten sakinliğinden korktum hemen hastaneye götürdük zaten hastanede gülüyordu
Girlpower KahramanAnne aslında hiç tek bırakmam yani ama işte olacağı vardı sanırım ders oldu çok hızlı hareket ediyor demek ki ben de çok korktum ama çocuk işte düşe kalka büyüyecekler daha dikkatli olmak lazım hemen doktora götürdük zaten tepki vermesini beklemedim bile
Girlpower Melekkizimmzeynep 3 aylık olduğunda tam tur dönmeye başlamıştı o zamandan beri tek bırakmıyordum aslında ama 30 sn belki olmuştur belki olmamıştır yatağın en başından en ucuna gelip düşmüş işte 😔 doktor uyutabilirsin hiç bişeyi yok dedi uyuyor şimdi.. kusma kulaktan burundan akıntı gelmesi tehlikelidir dedi
Girlpower ZehraSareMom doktora gittik bişey yok ama içim rahat etmiyor uyuyamadım da bu durumu yaşayan birileri vardır belki diye buraya geldim 🙂
Melekkizimmzeynep Girlpower inan 1 dk gözümün önünden ayıramıyorum babası bile başında olsa aklım kalıyor çok hareketli 1 saniye de olduğu yeri değişiyor Rabbim yaşatmasin ıns böyle bir şey daha çok üzüldüm canım dikkat et yine de
ZehraSareMom Girlpower İcini rahatlat canim sütüne etki etmesin doktora gitmissin bir sey olsa eve göndermezlerdi.
Edalikuzusu Girlpower çok geçmiş olsun beterinden korusun Allahım güzel yavrularımızı🙏 Benim bebeğim 50 günlük dönme için çok erken biliyorum ama ağlarken gazı varken ayaklarıyla resmen kendini itiyor neredeyse düşecek yatağın yada koltuğun ucuna kadar gelebiliyor çok korkuyorum bende şimdiden nereye gidersem ya etrafına yastık döşüyorum yada kucağıma alıp götürüyorum sizin zamanlara gelince ne yapıcaz acaba . Tekrardan çok geçmiş olsun 🙏
Girlpower Edalikuzusu en güvenlisi yere bırakmak yani aslında hiç tek bırakmıyordum ama bu kadar kısa sürede yatağın başından ucuna gelebileceğini düşünmemiştim işte hiç yalnız bırakmaya gelmiyor sabahtan akşama kadar peşindeyim aslında ama olacağı vardı allah beterinden saklasın
Girlpower Melekkizimmzeynep ben de gözümün önünden ayırmıyorum hiç eşime bile tam anlamıyla güvenip bırakamam bi an telefona dalar falan diye aslında evin içinde geziyor sürünerek dönerek yani bile bile işte yaptım bi aptallık bu kadar kısa sürede başından ucuna geleceğini düşünemedim şükür ki bişey olmadı
tospikannesii Girlpower çok geçmiş olsun, oğlum da düşmüştü o aylarda, hareket edemiyor fazla diye düşünürken bi anda yerde bulmuştuk 🤦🏻♀️ İçini ferah tut, doktor baktıysa Allah’ın izniyle birşey olmaz ☺️
Girlpower tospikannesii evet çok anlık oluyor doktor kafasına gözüne koluna bacağına baktı bişey olmamış çok şükür
Fatmanur1703 Girlpower Valla benimki de düştü geçenlerde asla düşürmem derdim gözümden sakınıyordum yatakta bişeyle oyalanırken rahatını bozmayım su içiyim dedim daha bardağa koyar koymaz Güm düşmüş ama bişeyi yok Allah’a çok şükür bebek bu düşe kalka büyüyecek kendini asla suçlama böyle olmasını sende asla istemezdin fışkırır tarzda kusma gözlerde kayma olduysa zaten bi sıkıntı var demektir olmadıysa sıkıntı yok
Girlpower Fatmanur1703 ya ben de aynısını diyordum asla düşürmem diyordum annemler sürekli sakın tek bırakma falan diyip dururlardı kafamı çevirmeye gelmiyor artık vallahi her kafamı çevirdiğimde başka yerde
Melekkizimmzeynep Girlpower oluyor cnm herbsey oluyor Rabbim beterinden korusun büyüyolarda gel de bide bize sor
Fatmanur1703 Girlpower Öyle canım öyle çok hareketliler hatta ben düşürenlere içimden basıl düşürebiliyorlar diye düşünüyordum düşündüğüm başıma geldi 😂