hemsirebiranni 8 buçuk aylık oglim kaç gündur ateşli kanda enfeksiyon varmis CRP 15 antibiyotik başlattilar sizce ne zaman geçer bu ateşi sürekli yükseliyor düşüyor doktor 1 hafta antibiyotik kullan dedi
Denizcancat-2020 hemsirebiranni canim 1 ay once gecirdik 4 gün sürdü cok zordu…surekli uyuyordu yorgundu,benim kucagimdan inmek istemiyordu ateş zaten 39, 5 hastanede bile düşmedi şurup ve ignelerle 5. Gunde anca düştü.
hemsirebiranni Ozlemtgrlll sizinde bebeğiniz günlerce ateşli olduğu oldumu yani normalmi böyle sürekli ateş 3 gündür
Ozlemtgrlll hemsirebiranni normal canim sürekli ateşli oluyor lar enfeksiyon olunca geçene kadar ateş olur yani
hemsirebiranni Denizcancat-2020 evet benim bebeğimde uyuyor sürekli benn ateşi 37 i görünce direk duş ve calpol veriyorum çok şükür daha çıkmadı 39 a insalalj çıkmaz tekim eşimde yok bugun 3. Gün geçer umarım antibiyotik kullanıyorum
Aslmra80 hemsirebiranni kesinlikle antibiyotikle geçmiyor çok çekersiniz iğne yemesi lazım çabuk atlatabilmesi için
hemsirebiranni Aslmra80 çok degol değerler 15 , 80 90 olunca yatış veriliyor . Doktor antibiyotik le geçer dedi ama
Denizcancat-2020 hemsirebiranni o zaman korkma canim 37 normal atrs olarak kabul ediyorlar.Zaten antibiyotikde kullanıyorsun geçer.gecmis olsun
Pinkbery hemsirebiranni ates dusurucu vermedimi. Antibiyotik ates dusurmez cunku. Kısa zamanda gecer endişe etme ☺️ gecmis olsun. Antibiyotik mutlaka 7gün kullanın. Yarıda bırakınca tekrar edebiliyor.