Masalll Ya valla şaştım kaldım ya prima aldım pişik yaptı sleepy aldım sızdırdı ne kullanacağımı bilmiyorum araştır araştır bi hal oldum karar veremedim sizlerin var mı önerisi 🤔
Sibellaa Masalll doğduğunda prima kullanmıştık sözde çok kaliteliydi ama pişik yaptı eve sokmam bi daha en iyisi molfiks ne sızdırma ne pişik çok memnunum içeriği de temiz bi ürün👍
meltemineLduru Masalll prima sleppy pişik yaptı molfikste cok kaln yani bu üçü cok kaln ya mahvettiler valla👎👎 baby me bide canbebe harika ne szdrma ne pişik yaptı 👍
Asya39 Masalll goon aldım okadar yumuşak ve güzel ki anlatamam molfix kullanıyordum sızdırıyor ama pişik falan yapmadı
PelinKaraca Ben sleppy kullanıyorum sızdırma nadir oluyor çok yaparsa bezi küçük geliyor olabilir belki benim kız iki aylık 3 numara bezi 🙄
Masalll PelinKaraca Benim kızım 2.5 aylık 2 numara kullanıyorum küçük geliyor olabilir aslında 😏 Acaba 3 numarasını mı alsam
ikicocukannesi__ Ben ilk bikaç ay prima kullandım sızdırdığı oldu şimdi baby&me kullanıyorum sızdırmadı pişik olmadı en çok önerilen bez oldu bana hemde gayet uygun tavsiye ederim
Nihanucar Baby Me beden olarak primaya göre küçük . 5,5 6 kilo olan Bebeklerde 3 beden rahat oluyor 2 bedeni çok küçük