DorukMuratMoM Kızlar evlendigimden beri hiç koltuk silmedim taki çocuğum 7 aylık olana dek yesin öğrensin veya istiyor diye veriyorum bazen de heryere biseyleri arkamı döner dönmez karıştırıyor koltuğum hem leke hem pislik içinde öneri bekliyorum nasıl silip temizliyorsunuz en etkili leke nasıl çıkarılır 🥰
Denizezgi DorukMuratMoM bugün sildim pestilim çıktı 😂 koltuklarim beyaz renk, kosla leke çıkarıcı, tablet bulaşık mak deterjani ve sarı güç karıştırdım köyü renkse benim kadar karıştırmaniza gerek yok bulaşk mak deterjani yeterli olur
ahkalbimm DorukMuratMoM yarın koltuk silecek olan ben 😂😂 ben sabun tozuyla siliyorum tertemiz oluyor ama benimkileri kumaşı kolay silinebilen
Pamuk_seker DorukMuratMoM bulaşık deterjanini kaynar suda eritip icine biraz arap sabunu biraz çamaşır suyu acik renkse tabi tencere kapagiyla bastira bastira sildim😇
JackDaniels DorukMuratMoM hiç silmediniz mi ben şokkk🤣🧐 Ben silerken klasik beyaz sabun rendeleyip sıcak suya katıyorum azıcıkta çamaşır suyu mis gibi oluyor. Bulaşık deterjanı falan katılmamalı koltukları yıpratıp kalıntı bırakıyor.
DorukMuratMoM Denizezgi peki nasıl katiyorsunuz suyu vs nasıl ayarliyorsunuz hiç silmeyince gerçekten bilmiyorum şaştım kaldım halimda kocaman bir kayısı ezigi kiraz ezigi vs var hadi onu haliciya gönderirim ama koltuklarimi silmek zorundayım 😌
Denizezgi DorukMuratMoM sıcak suya hepsinden biraz katıyorum işte, bulaşık mak deterjani bi tane atıyorum eriyor sicak suyun içinde. Normalde senede bi yada iki defa yikatiyorum.
DorukMuratMoM JackDaniels evet hiç silmedim çünkü pek hem evde durmuyorduk hemde yataktan cikmadigimiz için eşimle bide örtü vardı şimdi örtüm eskidi yenisi alinicak çocuğun evin masrafindan onu alamadim aklımda ama iş işten de geçti maaalesef bizim ufaklık halletti 😆
DorukMuratMoM Mom120 normalde kışları takıyorum ama o sıcak tutan kalinlardan o ince olanlardan almayı düşünüyordum maddi yönden müsait olamadım 😆 ama bu ay düşünüyorum almayı 🤣 ince örtü alırsam çok iyi olucak
Mom120 DorukMuratMoM ben kanepe örtüsü örtmüyordum. Bir tane kundak gibi cocuk örtüsü örtüyodum acikcasi. Kenarlara sikistiriyodum kaymasin diye zaten kisa bir süre kullandim. Ama genel olarak kanepe örtüsü kullaniyorsaniz yazlik icin de güzel olabilir☺️
Cgnege44 DorukMuratMoM açık deterjancim var ona koltuk için dediğimde aspirinli değişik bı karışım veriyor hiç yorulmadan çıkarıyorum
DorukMuratMoM Mom120 evet ya kışları kullanıyorum oda sürekli elimde sıcak icecekle geziyorum o yüzden iyi oluyordu şuan da onlar çok sıcak tuttuğu için iyi olmayabilir zaten çok eskidiler 😌
Annesizanne DorukMuratMoM kumaşı kolay silinebilir benimkinin sıcak su yapıyorum içine sabun duş jeli kokuyorum koku versin diye 😀yumuşatıcı döküyorum siliyorum pırıl pırıl oluyor lifle siliyorum birde ben sert lifle baya güzel çıkarıyor