Cansuukoosee Anneler bebğim 3 ay 3 günlük gece kısakollu yatırsam üşürmü ev sıcak geliyor bize vücududa sıcak Kocaelide oturuyorum bilemedm siz nasıl yatırıyorsunz
1lina1anne Cansuukoosee sizden bi kat fazla olmali siz atlet giyiyorsaniz bebeginiz atlet tisort giysin usumez suan cok sicak tabiki muslin beede ustunu ortebilirsiniz bebekler cok sicagi sogugu sevmez bu havalarda isilik cok sik olur
Zeynepsevgi Cansuukoosee bizim evde sıcak ama.ben yinede ince uzun kollu zıbın giydiriyorum üstünü acıyor falan terliyor hepten üşür diye
LoveBug Cansuukoosee bende Kocaelideyim biz doktora gittiğimizde şu an siz ne giyiyorsanız onu giydireceksiniz şort tişörte geçin dedi. Askılı zıbın üstüne kısa kollu ve şort pijama giydirp ince müsline sarıp yatırıyorum.
prensesannesi4 Cansuukoosee 2 aylıkken kızımı sadece ince asklı zıbınla yatırıyordum onda bile terliyordu sonra doktor klimalı odada yatması gerektiğini söyledi klimalı odada uzun kollu yatırıyordum
Zeynepsevgi Cansuukoosee kolları açık yinede bide küçük daha annesi ne bileyim ama çok sıcaksa normal yinede sen bilirsin 😊