[silindi] 8 bucuk aylık bebeğim gece cok uyanıyor gündüz 3 yada 4 uyku yapıyoruz sabah 7 de uyanıyor 6 da olduğu oluyor acaba 2 uykuya düşürsem mi?
semaahmet [silindi] bencede düşür kuuzm benimde oğlum sekiz aylık günde üç kez uyuyor ama yarım saattir belki 15 dkkdir hep kısa kısa sonrası oyundu dışarı çıkarıyor öyle öyle yoruluyor daha güzel uyuyor
neslihan-87 [silindi] 9 aylık benim bebeğimde ama birkaç aydır gündüz 2 kez uyuyor.Akşam 8 gibi uyur artık o gece uykusu oluyor.12 gibi mama için uyanır 1 saat kadar oynarız yine uyur.Artık sabahta 6 buçuk 7 gibi uyanır.
nursocum [silindi] 8 ay 2 uyku için erken. 3 uyku yapsan daha iyi olur günde toplam uyku süresi 3 saati geçmesin ama
Rosaa Canım gündüz uykusunu azaltabilirsin. Gece uyaanmasinun başka sebebi olabilir mi açtır ya da dış ağrısı vardır.
[silindi] Rosaa banada açtır dediler 1 hafta boyunca gece uyumadan önce mama yapıp verdim yine uyanıyordu şimdi yoğurt yedirdim mesela uyumadan önce bugun 2 uyku yaptı sabahı saymazsak, diş biri patladı diğerini bekliyoruz 😏
zeyzey77 [silindi] gece uyumadan önce yoğurt verme rahatsız eder mideyi hemde reflü yapar. Daha hafif şeyler ver
nursocum [silindi] evet canım fazla olursa sen uyandır yada 1,5 saat huzursuz oluyorsa sen ona göre ayarla gecede en fazla 9 da uyumuş olsun sabah zaten erken kalıyorlar
semaahmet [silindi] hayır kuzum uyanmiyor masallh diyim en son uykunuzu /yA 7de yada8 yapıyoruz yarim saat uyuyor maksimum sonrasında dışarı çıkartıyor arabayla gezdiriyoz ki geceye uyku kalsın senin oglan fazla uyuduğu için gecede uyumak istemez kuzum uyku saatlerini indri karnında güzel doğur insallh uyur kalkmaz sabaha kadar🧿🤲
[silindi] nursocum en az 1.5 saat en uzunn 2 saat uyuyor günde 3 4 uyku yapıyoruz 1.5 saatten olsa 3 uyku olsa toplam 4.5 saat uyuyor 😒 ama 2 saatte uyuyor 3 olsa toplam 6 saat
Tatlican [silindi] dişleri çıkmadı ise diş skıntısindan yapıyordur. Bulundigunuz yer sicaksa üzerini ince birseyle örtebilirsiniz .ben scakta sadece karnını örtüyorum
Rukita [silindi] çok fazla uyuyor gündüZ. Gece uyku ihtiyacını da gündüz karşılıyor gece çok uyanması normal. Gündüz uyku toplamını en fazla üç üç buçuk saati geçirmeyin. Üç uyku yeterli.
Tatlican [silindi] kızm damaklari kabariken geceleri uyanir oturur gulerdi gece 3te uyandiysa sabah 7 8de uyurdu.cok etkiliyor çocukları