Umutali04 Arkadaşlar 4.5 aylık oğlumun şuan 37.9 ateşi var mı calpol verdim ılık duş aldırdım 37.7 oldu yüksek mi normal mi bu ateş ve biraz öksürük burun tıkanıklığı var
Tortilla Umutali04 üşütmüş olabılırr atesı cok yuksek degıl 38.5 gecmeden calpol vermeyın diyor doktorlar aklınızda bulunsun gecmıs olsun🌸 gece burnu tıkanırsa soganın ıcıne karanfıl batırın bas ucuna koyun
Mrsxscape Umutali04 Ortalikta salgın var yüksek ihtimal çogu çocuk böyle.. Çok geçmis olsun gecede takipte kalin üzerini ince giydirin 😊
Zeyy16 Umutali04 hayır yüksek degil ebemiz 38.bucugu geçmedn verme demişti ilaç cnm üşütmüş ama sanırssm bi doktora götürün derim allh korusun bronşite fln cevirmesin
Mevakemaleyna Umutali04 yuksek bizde de oluyordu hastaneye yattik 3 gün ışık çıktık şükür acile gidin
Sibelaslan Tortilla yaa dün biz 2 aylık aşılarımız oldu ateşi 37.8 uyuyacaktı bende uykusunda yükselir bişey olur diye bir çay kaşığı calpol verdim bişey olurmu
Umutali04 Zeyy16 bende bronsitten korkuyorum ılık duş aldırdım zıbın giydirip üzerine ince triko battaniye attım uyudu
Mevakemaleyna Umutali04 bizde bronşit olduk kuzum iste yattik 3 gün ciktim git bence erteleme ciğerlerine inmesin ben ciğerlerine inmeden gittim 2 günde atlattı
Zeyy16 Umutali04 allh korusun cnm sık sık kontrol edin geçmiş olsun doktora götürmeyi aksatmayın bnce
Tortilla Sibelaslan hayır olmaz ama yukselmeden vermeyin bosu bosuna ılac sonucta. Eklem yerlerıne bez koyun sureklı degıstırın. atesten cok korkmamak gerekıyor aslında vücudumuzdaki savunma sıstemınjn ıyı calıstıgının göstergesi.