Beyzazeynep Dostlar dyson v8 v10 modellerini kullananlar var mi gercekten deger mi bu kadar paraya ona gore karar verecegim ve alacagim. Tesekkurler yorum yapan herkese 🙏
Kahveliseker Beyzazeynep v8 kullaniyoruz yaklasik iki bucuk ay oldu hic bir sey olmasa bile kablosuz olmasi pratik olmasi büyük rahatlik. Cekimi o kadar kuvvetli degil ama fircalari sagolsun. Parke fircasi silinmis gibi tozlari aliyor parlatiyor. Sevmedigim iki ozelligi var eklem yerlerinden cok oynuyor boyle tel maşa gibi. İkincisi de borusu. Nereye degerse degsin ciziliyor hic sevmiyorum😒
Beyzazeynep Egemenin_Annesi peki bataryasi hemen bitiyor 2 senede yenisini almak lazim oda 1000 tlye yakin diye duydum dogru mu? Sizinki hangisi ve calisma suresi ne kadar cok soru sordum ama 😀
Egemenin_Annesi Beyzazeynep benim bildigim yok öyle bisey. V8 kullaniyorum ve minimumda calitigi zaman yarim saate yakin nonstop gidiyor max. calistigi zaman 10 dakikaydi sanirim ama min. Calistirmaniz kafi cok iyi cekiyor halilardqn cikan toza inanamicaksin o kadar söylüyorum
Kinginthenorth V8 kullanıyorum büyük rahatlık. Bebeğim durmadığında kanguruya koyup evi süpürüyorum. Kablo derdi yok çekişi çok çok iyi. Tavsiye ederim.
89Kbr V11 absolute kullanıyorum mükemmel ötesi 2 patili olmasına rağmen tüy bırakmıyor.. muhtemelen saydığın modellerde öyledir, iyidir.. dyson neticede tartışılmaz 🤭
Beyzazeynep 89Kbr bataryasi 2 seneye bitiyor yeni bataryada 1000 tlye yakin dediler cok kafam karisti aylardir bunun icin dusunuyoruz 😀
Kinginthenorth Beyzazeynep 1,5 senedir kullanıyorum. Turbo modda çalıştırmazsam bütün evi süpürüyor, evim 100 m2, toz alma başlığıyla tozu da alıyorum bitmiyor şarjı.
Beyzazeynep 89Kbr demeyin kesin banada olur esim bosch alalim iki bataryali dedi ben dyson diye tutturdum aliriz bi sanssizlik olur bana kalir 😂😂
Egemenin_Annesi Beyzazeynep ben ikisinide kullandim ama v8 den daha cok memnun kaldim v10 bana cok agir geldi yani kolu cok yoruyor
89Kbr Beyzazeynep bir de şu var motor kısmı bilekte ister istemez ağrı yapıyor ağır çünkü. yeni modelde farkettiyseniz eğer motor yerini değiştirmişler sanırım ki bu konuda ciddi şikayet alıyoruz dedi teknik servis. temizleme kısmına gelirsek gerçekten mükemmel temizliyor sürekli elinin altında oluyor insanın kablosuz oluşu çok iyi.. evim 126 metrekare ;çok rahat şarjı yetiyor
Beyzazeynep Egemenin_Annesi o zaman hic fazladan vermeyelim toz konusunda basariliysa alalim evdeki toz bitmiyor hergun temizliyorum inanin hep toz alerji oldum artik