zynpsk Herkese merhaba güzel anneler size bişey danışmak istiyorum oğlum 17 aylık 18 ayımıza girmemize az kaldı ama bazen adınla seslendiğimde bakmıyor özellikle bişeye dalmışsa dışarıda olduğun da bu aylarda sizdede bu durumu yaşıyan anneler var mi
Esraa- zynpsk normaldr birseyle ilgileniosa. İsmi dışında szi düşündüren birseyler yoksa gayet normal
zynpsk Esraa- kendi kendine konuşuyor anlamları kelimeleri var bunu baba ver veriyor vermek istemediği de kafasını sallıyor hayır diye götürmüyor yani sadece takıldığım ismine bakmıyor bazen
Esraa- zynpsk norml cnm bnm 21 aylık yeni ismine dönüp hı dio. O da canı isterse. Geçen aya kadarda bakmıodu.
zynpsk Esraa- çok takıntılı oldum bu ara çünkü bazen bakmıyor seslenince yada ne bileyim arada çok nadir parmak ucunda yürüyor doğru düzgün oyuncakları ile oynamaz sürekli hareketli koltuklara çıkmaya çalışıyor ve bu ara karşıma hep otizm yok işte aşılar yapıyor filan iyice kafama takar oldum sürekli oğlum hareketlerine bakıyorum
Esraa- zynpsk canım parmak ucu şuan sanırım hepmzn sorunu. Ama altında yatan neden daha çok yürüteç kaynaklı söylnyr. Bnm hala parmak ucunda gder.
zynpsk Esraa- ben hiç yürüteç kullanmadım canım ama ara ara parmak Işın’da kendi kendine oyun yapıyor ½ sn yapıyor sonra normal herkes de var mi bu durum ay gerçekten iyice kafama takar oldum
zynpsk Esraa- bu ara o kadar fazla otizm bağlayan var ki inan oğlumun sürekli hareketlerini takip eder sürekli seslenmeye çalışır oldum deliricem yanı