Pelinzade Kızlar iki günlüğüne gidelim diyorum bilmiyoruz pansiyonda kalalım dedik en temiz deniz yeri pansiyonu nerde var
gocebebirbayan Pelinzade Silifke taraflarını tercih ediyorlar canım genelde. Bende Mersin deyim ilçesinde ama 😊
harley Pelinzade tavsiye veremem bu konuda ama kızkalesinde girmeyin kumsalde bebek bezine basmanız an meselesi🤣
Sedaahmet Pelinzade biz mersine 2 defa gittigimizde ilk silifkeye gitmiştik ,güzeldi. Sonra taşucu na gittik, taşucu icel daha güzel geldi bize 😊 eşim yine taşucuna gidelim diyordu ama virüs var, korkuyoruz.
gocebebirbayan Pelinzade eşimin akrabaları hep gidiyor Silifke tarafına ama ben hiç gitmedim canım özellikle tavsiye edebileceğim bir yer maalesef yok 🤷🏻♀️
Sedaahmet Pelinzade eşimin bi akrabasinda kaldik canım, 2 günlügüne gitmiştik ,1 gece yattik sadece zaten. Plaj olarak da hic hatırlamiyorum ya 😂 cok sık denize giden kişiler değiliz biz. 😂
Sadecan Pelinzade merkezden ne kadar uzak o kadar iyi. Silifke taşucu kum mahallesi veya aydıncik tarafına bakın. Şuan çok kalabalik olmuyor geldiğinizde bile kalacak yer bulabilirsiniz. Ama gelmeden ayarlamakta fayda var
Biscolataerkegim Pelinzade Kızkalesi ve Susanoğlu Yapraklı Koy özellikle tertemiz. Susanoğlu Kızkalesi de pansiyonlar var kiralık evler var günlük tutulan rahat edersiniz
1prens1prensesannesii Pelinzade 2 hafta önce gittim. Susanoğlunun denizi çok güzel tertemiz. Apartta kaldık.
Pelinzade 1prens1prensesannesii apart memnun kaldınız mı kalabalık mıydu şimdi gitsek yer bulur muyuz
Pelinzade 1prens1prensesannesii çok önemli canım neler vardı içinde yazarsan sevinirim senden haber bekliyorum umarım görürsün 😌
1prens1prensesannesii Pelinzade london apart canım. Havuzu da var. Ben çok memnun kaldım. Günlüğü 200 TL idi. Deniz de yakın. Öyle çok kalabalık değildi sakin güzeldi.