Esen_93 Kesici benim ki de 8 aya yaklastik. Oturuyor pat devriliveriyor. Bence her bebek ayni degil zamani var.
Prensesannesi21 Kesici benimki 8 aylik tam oturuyor devrilmiyor ama mesela emeklemiyo yürüteç de yürüyor cok değişik 😂😂 Her bebek farkli canim
Esen_93 Kesici ben takilmiyorum ama her bebek ayni degil ki. Bi sikintisi oldugunu da dusunmuyorum. Zamani vqr bence daha.
Hndd 7 aylık kontrolüne gittik 5 gün önce doktor desteksiz oturuyor mu dedi yok dedim oturamıyo daha aldı baktı eee bu olmuş oturuyor işte dedi bebeğim bir süre oturdu sonra devrildi tamamen oturması zamnla olck dedi 🙏
Gulcanyvz Kesici benim kız 7 aylık emekledi ama oturamıyordu 8 aylık olunca oturdu canım yani değişiyor yapabildiği şeyler o yüzden korkma yakındır oturur canım
ozlemcan Benim bebeğim de 7 ay 20 günlük altıncı aydan beri desteksiz oturuyor ama ben beş aylıkken oturtmaya başlamıştım destekli olarak çünkü ek gıda döneminde desteksiz oturabilmesi gerekiyor
Deletedmom_29 Kesici bebeğim 10 aylık oturdu benim oğlum. Yüzüstü durmayı sevmediği için kasları izin vermiyordu desteksiz oturmaya