Leylaa_ Emziriyorum bi kaç sonra sanki bi şey yememiş gibi acıkıyorum sabah kalktığım da açlıktan elim ayağım titriyor bol su içiyorum yemege vermek istemiyorum kendimi kilo almayım diye ama yemeden de olmuyor sizde böyle oluyor musunuz olduğu zaman ne yapıyorsunuz
Nuraky Leylaa_ bende bu kervandayim gün geçtikçe de kilo alıyorum gece gündüz yiyorum ne de olsa zayıflarım diye diye aldım başımı gittim valla 😒
Hellolo Leylaa_ bende de aşırı susuzluk oluyor tükeniyorum resmen sanki çöle düşmüş mecnun misali gece sürünerek su içmeye gidiyorum 😂
mombeto Leylaa_ malesef bunu yazarken nutella yiyorum😂😂 allahımmmm ben ayda bir çikolata yerdim kilo almıyım diye halime bak
hilal_bilge Aynı şekilde ben de doğumda bütün hamilelik kilomu verdiğim halde, emzirme ayağına yiyip yiyip kilo alıyorum :)
Esrkrc Kesinlikle bende de aynısı oluyor yeni yemiş olmama rağmen hemen acıkıyorum. Yanımda atıştırmalık oluyor, ceviz badem muz.. bunları yiyorum yemeklerde bol bol salata yiyorum biraz daha idare ediyor
zeynepduha Doğumdan hemen sonra bütün kilolarımı verdim ama şimdi almaya başladım çünkü benim de elim ayağım titriyor emzirdikten sonra mutfağa koşuyorum 😂😂
Leylaa_ zeynepduha yaa nasıl düzelir acaba kilo almak istemiyorum 😂 17 günlük bebeğim diyetisyen icin erken mi acaba 🤔
Leylaa_ Nuraky gece değilde gündüz acıkıyorum bi şeyler yiyorum ama kilo almaktan korkuyorum emzirince vermemiz lazım değil Mi 😂😂
Ay-can85 Bende de aynı sorun üç aylık bebeşim emzirdikten sonra içim kıyılıyor gece gündüz fark etmiyor mutfakta yaşıyorum🤣
Leylaa_ Hellolo ayyy evet dilim damağım kuruyor kana kana içiyorum çok şükür hamileliğim de ki gibi sık sık lavaboya gitmiyorum bebeğime geçiyor galiba 😂😂