Hmin Nilara suyu yanimda gezdiriyorum sureklive kullanmadigim sut arttırıcı kalmadi sadece laptaclus damla iyi gelmişti ama 5 gundur oda ise yaramıyor
Gulsum_1205 Hmin Bnm doktor bugün dedi ki 7 günde bir çocuk 20 gram alması gerekiyormuş almıyorsa sıkıntı dedi bizde idrar tahlili lı aldı temiz çıktı benm sütüm yetersiz dye mama verdi
Hmin Gulsum_1205 diyet de yapmadim ama birden azaldı sütüm 2 hafta sonra aşımız var eger ozamn da almazsa doktora götürürüm
Hmin Gulsum_1205 cnm bestlak kullandim bi ise yaramadi galactoga kullandim fatk etti sütümde laptaclus damla doktorum yazdi kullandım oda etki etmişti ama simdi kullaniyorum bi faydası yok
Gulsum_1205 Hmin 20 gram dedi bana 1 haftalık takip verdi işte ne kadro alçak diye 12 gram almış dedi 7 günde 20 gram alması lazm
Mervesefa2525 Hmin Aynı sorunu bende yaşıyorum benim kızımda 3 ay 2 günlük sürüm az ve hiç bi şekilde mama almıyor biberon tutmuyor kilosuna sizinkiler aynı hemen hemen işte bende chicco nün bibeeonunu alicam bide hipp mamayi alicam belki onlar ise yarar
Rabialyaa Bu kilo o kadar dert ki benim kızımda 3 ay 10 günlük anne sütü alıyor 7 kg olmuş doktor bebeğime obezmiş gibi davranıyor 2 aylıktan beri 3 saatte bir besliyorum anne sütü alan bebek obez olmazmış. İstesede almıyor 3 saat dolmadan
RiverandSun Gulsum_1205 ben günde 15-20 gr alması gerekiyor diye biliyorum. Haftada 20 alsa ayda 80 gr almış olur
Mucize21 Benimde oğlum 2 buçuk aylık 10 gündür hiç almamış kilo sonra doktor bi baktı ki pipisiden beyaz beyaz kum döküyomuş😒
Hmin Mucize21 ama benim 5 gundur sütümde azaldi neden oldugunu anlamadım ama bebek emdigi halde sut cekilir mi