Fatmanur1703 Merhaba arkadaşlar bebeğim 11 aylık emekliyor 7.ayından beri ama yerlerde dolaşırken dizlerini sürttüğü için sürekli bacakları mosmor bunun için bi krem veya dizlik gibi önerebileceğiz bişey var mı
Ates_mami Fatmanur1703 dizlik ekstra aparat ve rahat emekleyemiyor. Benim 2 oğlumda onunla zorlandı kullanamadık. Morarma siyahlık geçici. Ben pek ona takılmıyorum. Siz takılıyorsanız ya dizini örtecek bişey giydirin. Yada kendi çorabınızın ucunu kesin. Dizini kapatırsınız onunla
Fatmanur1703 Ates_mami aynen mantıklı ama zaten pijama giyiyor ama altını alırken bi bakıyorum morarmış şaşırdım kaldım artık
Ates_mami Fatmanur1703 çarpıyordur falan normal yani. Ciltleri hassas ya. Benim 17 aylık oğlum yürüyor ama o kadar çok etrafa çarpıyor ki heryeri onun da mor. Normal yani
Fatmanur1703 zeyzey77 doktorluk bişey olacağını sanmıyorum o biçim bişey değil ama sürtündükçe morarıyor napsam bilemedim
zeyzey77 Fatmanur1703 geneled pitlasma sorunu olan bebeklerde emeklerken morarma daha fazla oluyor o yuzden dedim en azindan için rahat eder
Demet_k Fatmanur1703 benim kızımda öyle emeklemeye başlayınca biyerlere çarptığı için sanırım bir iki ufak morluklar oluyo sonra geçiyo. Peki naptınız ne dedi doktor.
Esrataluy Demet_k sizin nasıl morarma oluyor benimde bebeğim 8 aylık bı kaç seferdir morariyor tam diz kapak ve diz tarafı
Fatmanur1703 Demet_k evet götürdüm geçici olduğunu söyledi bebekler için bir krem verdi onu kullandim kısa süre içinde geçti bide uzun bol pijamalar giydiriyorum bol dan kastım tayt değil yani belirtiyim artık morariklik olmuyor sürekli dizlerini nemlendiriyorum
Demet_k Esrataluy bacaklarda oluyordu işte emeklerken biyerlere vuruyorlar ondan. Şimdi azaldı yürümeye başlayınca
Esrataluy Demet_k fotoğrafı var mı canım [url=https://www.hizliresim.com/nx2q8fi][img]https://i.hizliresim.com/nx2q8fi.jpeg[/img][/url] bizimki gibi mi bı bakarmisin bende endişe ediyorum normal mi diye
Demet_k Esrataluy ilk resmi açabalidim ama diğer resmi açmadı. Ama bizimkilerde öyle evet minik minik oluyo. Emeklerken biryerlere çarpıyolar çok normal