ErvaZeyno Nursel67 ewt burda tapusuz bahcekatlar bile 250mil.cekiyolar tuhaflar yaa tapulu olanlarda 450 -500milyar istiyolar
Aysenurkk Nursel67 aynı yerde oturuyoruz nerdeyse🤗🤭 e5’e yakın kısımları ve site içinde bir yer bulursanız çok sorun yaşamazsınız
Nursel67 @Aysenurkk ben saadetdere de oturuyorum zaten Allah’a şükür bir sıkıntı çıkmadı 1 yıldır oturuyorum
Nursel67 @ErvaZeyno eğer saadetdere Esenyurt taraflarını diyorsan haklısın burada iskanı alınmamış çok apartman var alırken baya araştırıp alın derim
Nursel67 @ErvaZeyno Küçükçekmece de iskansız tapusuz ev bulmak mümkün değil biz saadetdereye taşınmadan önce orada ev baktık o kadar pahalı ki aradığımız emlakçılar bile bizimle dalga geçti sizin paranız yetmez dediler 🤣🤣🤣
Adelll34 ErvaZeyno akevler mah regnum solarkent evleri babacan plus evleri var içeri kısımlara göre daha düzgün
Canpare2 Biz orda 7 yıl oturduk oturmaz olaydık PKK yandaşı çok heryer keko kayniyo çok pis biyer esrarindan tütün uyuşturucusuna kadar yani Esenyurt’ta çocuk yetişmez pek önermem orda oturmanızı
Utkucan ErvaZeyno adım bile atmayın iğrenç bir yer orda yaşanmazda çocukta büyütülmez hırsızlık PKK’lılar Suriyeliler ne ararsanız var gidin iyi bir semtte kötü bir evde yaşayın gerekirse
2erkekanasiii ErvaZeyno sefaköy de kaynanam oturtuyo orasıda güzel aslında Üsküdar iline bağlı canım ama İnternete yazsan en nezih yer diye çıkar