GiybetReis Kızlar selam , 4-5 aylık bebeğinizi neyle denize sokuyorsunuz. Baby float baktım ama 1 yaş sonrası için tabi. Boyun simidimi kullanıyorsunuz? Neyi nereden aldınız ve nasıl yapıyorsunuz tavsiye verir misiniz?😊
Asilinannesi1 GiybetReis benim doktorum 6 aydan önce sokma denize zararlı önermiyorum dedi. Siz sokacak mısınız bende cok istiyodum sokmayı
izmir35 Asilinannesi1 oğlum beş aylık doktorumuz fırsatınız olursa her hafta götürün dedi bu hafta götüreceğiz inşallah ☺️
GiybetReis Asilinannesi1 bizimkine 2 aylıkken sormuştum sorun değil sokabilirsin demişti. Havalar serinledi sonra sokmadım şimdi 4 aylık oluyoruz denizle tanıştırmayı planlıyorum😊
Asilinannesi1 izmir35 ya gerçekten mi bende cok istiyodum bende izmirdeyim siz de izmirdesiniz sanırım. Malum cok sıcak. Doktor öyle deyince cesaret de edemedim
GiybetReis izmir35 aa bende izmirdeyim😊🌸 Peki neyle sokuyorsunuz kucağınızda mı herhangi bi ürün kullanıyor musunuz?
izmir35 Asilinannesi1 deniz çocuğu çok besler dedi alerji riskini düşürür gelişimini destekler dedi normalde 6 ay diyorlar ama 5 ay çok erken değil mutlaka sokun denize dedi ☺️
Asilinannesi1 GiybetReis bende izmirdeyim malum havalar berbat sıcak o yüzden ben de istiyorum ama daha küçüğüz 1 aylık 28 günlüğüz daha🌺
izmir35 GiybetReis ya daha 5 aylık oturmadığı için simit vs. Bişey almadım kucağımda sokmayı düşünüyorum ilk ama 6. Aydan sonra üzeri kapalı simitlerden düşünüyorum ☺️
Minikmucizeege Bende izmirdeyim 9 aylık olduk 3 kere girdik denize babası kucagında sokuyor üstü kapalı simit aldık arabalı onda durmadı
GiybetReis izmir35 üstü kapalılara baktım 1 yaş sonrası için diyordu hep. Acaba dedim boyun simidimi alsam kullanan var mı merak ettim ama yok galiba
GiybetReis izmir35 benimde bi kız arkadaşım 8 aylık oğlunda kullanıyordu ama bizim kız daha 4 aylık. Bizim için o ihtimal yok başka şeyler bakıyorum😊