Melekkerem Merhaba arkadaşlar oğlum 8 aylık daha önce göz muayenesine götürmedim bu ara hep yaşarıyor ve çapak oluşumu söz konusu varmi önereceğiniz bir göz doktoru ya da nereye götürmeliyim teşekkür ederim.
leynanin_pembemantosuu Melekkerem 6 ay öncesi ilk kontrole götürülmesi gerekirdi damar tıkanıklığı olma ihtimali yok görümcemin kızınında öyle masajla açmaya çalışıyolar şuan 10 aylık doğuştan beri böyle göz doktoruna gitmelisniz erteldmeden
Kara-Kuzum Melekkerem geçmiş olsun ben oğullarımı dörtçelik çocuk hastanesi Ali Karataş’a götürüyorum çok memnunum çok güzel ilgileniyor Güler yüzlü tevdite ederim
Melekkerem leynanin_pembemantosuu evet götürmem gerekirdi ben hız kaybetmeden götüreyim bana bir yaşına kadar normal dediler ama içim içimi yedi
Hellolo Benim kızımda 21 günlük doğduğundan beri sol gözü hep çapaklanıyor sağlık ocağına götürdüm damla verdi bakalım geçmezse göz doktoruna gideceğiz
Kara-Kuzum Melekkerem evet göz doktoru ama sistemden dolayı 15 gün sonrası için veriliyor eşim de Bülent yazıcı diye bir doktora gidiyor oda çok çok iyi bir doktor ama özel muayenesi var o biraz pahalı
Keskeuyusamm Günay hoca var Bursa retinada bizim takibimizi kendisi yapıyor çok memnunum çok bilgili bir hekim
Mustayase Biz şehir hastanesinde çocuk sağlığında bulunan göze gidiyoruz orası kendi randevusunu kendi veriyo doktor hanım da oldukça ilgili
Keskeuyusamm Melekkerem biz rop için 450 civarı verdik ama normal muayene ücreti 200 küsür olması gerekiyor ama öneririm çok iyi bir doktor