Donebaris Kizlar merhaba oglum dun geceden beri hic uykuya dalamiyor 5 dakka donra aglayip uyaniyo kucagima gelince horulhorul uyuyo geniriyo surekli emdikten veya mamadan sonra cok huzursuz sizdede ayni seyler oluyomu 30 gunluk suan
Busraata Donebaris gazı vardır ne kadar çıkarsa da oluyor sürekli gaz masaji yapacaksın ve probiyotik gaz damlasi,yattigi yer çok sıcaktır bazı bebekler serin sever ki yaz geldi giydirme şeklini de kontrol et tatlım evide..3ay çektik bu sorunu
Burculiceee Donebaris gaz sancısı vardır yada koliktir süpürge sesi açıp dinlesin atağı geçince uyuyorlar zaten benim oğlum neredeyse 5 6 saat uyumadığı zamanlar oluyor
SvdnrA Donebaris şu an bizde 30 günlüğü ve aynı şeyleri yaşıyoruz geceden beri sallıyorum ve öylece ağlıyor uykuya dalmıyor ve gaz lı bi bebek ne yapacagımı şaşırdım bende 😬
Cicek_Gokce46 Donebaris reflü olsa her emdiği de kusar diye biliyorum büyük ihtimal gazı vardır gaz damlası kullanın ayaklarını sıcak tutun üstüne ince tulum giydirin
Donebaris SvdnrA Kucagima alinca daliyor yataga hoturunce basiyo aglamayi kndim uyuya klacm diye korkuyom valla bu gaz hic bitmiyo ya😑😑
Donebaris SvdnrA mestil var ama yine basldi 1 saat durmadan agliyi napcami biomiyorum susmuyo bi turlu 2 gunudr uyumuyom
SvdnrA Donebaris canım gaz damlasını aynı saatlerde vermeye çalış ben bide buzeolabında saklıyorum damlayı inş fayda eder
aylaamayorgun Donebaris metsil beş para etmiyo😅 sab simplex düşün. Durumun yoksa nurse harveys colex şurup trenyolda 20 lira aşırı işe yarıyo onu al