Burcubuglem2 Anneler İstanbul Anadolu yakasında Kartal Maltepe yakınlarında medikalparkta ,bezmialem de , vs bildiginiz iyi çocuk doktoru var mı
Mom62636362 Burcubuglem2 Sumeyraas ben de merak ediyorum, Kartala taşındık ama doktor bulamadık daha içimize sinen
hulyamirac Burcubuglem2 size şünü söyleyebilirim yakacık cocuk hastanesi tabi burası devlet ekim eyüpoğlu diye bi doktor var harika bi çocuk doktoru okadar ilgiliki ayrıca çok bilinen bi doktordur tavsiye ederim
Burcubuglem2 Sumeyraas bu doktoru çok öneren oldu bana randevu aldım yarın gidicem çok teşekkür ederim 🌼
Burcubuglem2 Sumeyraas evet ertesi günü gittik ve doktoru çok sevdim ben sormadan herşeyi anlattı çok güzel ilgilendi ve çok yakinen konuşuyor böylece çekinmeden herşeyi sorabiliyiruz tavsiye ederiim😊
Burcubuglem2 Mom62636362 merhaba evet gittik arkadaşa da yazdığım gibi ben ve eşim çok sevdik doktoru gerçekten çok ilgili ve bebeğe karşı çok sevecen ve herşeyi biz sormadan anlattı ilgilendi odada resmen 45 dakika kaldık ve hani başından savma asla yapmıyor ben beğendim kardesimde o doktora gidecek bebeği için artık 😔
Mom62636362 Burcubuglem2 çok iyi teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🤲 muayene ücretini de sorabilir miyim acaba?
Burcubuglem2 Mom62636362 bizim özel sağlık sigortamiz var ama şimdi eşime sordum 180 lira civarı dedi 🤗