Marhaba arkadaşlar kalbim o kadar çok ağrıyor ki lütfen desteklerinize çok ihtiyacım var..
5 ay 19 günlük bebeğim var bilirsiniz ki hamilelik sürecinde eşlerimiz cinsellik yönünde fazla yaklaşamıyor çocuğa birşey olur düşüncesiyle 1 aydir sorunlarimiz asiri derecede başladi ve 10 gundur bana seni sevmiyorum seni istemiyorum pişmanim bosanalim diyor 1 haftadir da odalari ayirdik inanirmisiniz burada bu tarz konuları çok okur yorum yapamaz çok üzülürdüm aynısı başıma geldi eşimin hal ve hareketleri beni sevdiğini gösteriyor sanıyordum ama meğersem gerçekten beni istemiyormuş bir kaç gündür bu konuları konuşmuyorduk bugün konuştuk sabah 7.30 da beni uyandırdı benimle birlikte oldu ama afedersiniz ilişki sırasında penisi indi boşalamadı bende niye boşalmadın diye sorduğumda sana seni istemediğimi söylemiştim şimdi de sen istediğin için beraber olduk dedi eşimin annesi eşim çocukken vefat etmiş onun üzerine yemin attirdim beni gerçekten sevmediğini istemediğini boşanmak istediğine dair ve etti şuan ben oturma odasında çocuğumu sallıyorum kendisi salonda yattığı için orada internette takılıyor hayatında birisi yok şuan biliyorum ve 5 senelik evliyiz ailem hiç bir zaman sahip çıkmadı ve varsa yoksa onlar için oğulları ne yapacagimi hiç bilmiyorum kalbim çok kırık ne uyku var ne birşey hayatımı zehir etti ve bunlar olmadan 2 gün öncesinde de seni çok seviyorum sen olmazsan yaşayamam ölürüm vs şeyler söylemişti 😭 boşanmak istiyorum ama 5 aylık bebegimle ne yapacagimi bilmiyorum 😭 ağlamaktan harap ettim kendimi önceden ağladım mi kıyamazdı şimdi hiç umursamıyor bile 😭😭😭