Yazaksami Kızlar tutuştum Allah aşkına bu cumartesi oğlumun doğum günü ver br mekanda herşeyi ayarladık iyi hoş peki doğumgününde gelenlere hediye dağıtılıyor mu mutlaka?🙈🙈
Annis-ogul Yazaksami dahitilirsa guzel 9lur cnm.bn kirk uçurma da kedi köpek maması dağıtmıştim güz bi suslemeyle ,hem de bi hoşluk oluyor .yada bi magnet filan dağılabilirsiniz
Annis-ogul Yazaksami cnm sekerli kurabiye yap harf şeklinde yada başka sekilli poşet içine koy renkli çıktı al üzerine zimbala.
Deletedmom5284 Aman ne gerek var onlar size hediye almalı yeni yeni adet çıkarıyorlar 😂😂 mevlütte dağıtılır hediye
Yazaksami Deletedmom5284 ben de öyle biliyodum ta ki “hediye yaptırdın mı” sorusunu alana kadar! Dedim yine mi hediye çocuk doğduğundan beri hediye dağıtıyoruz 😆
Btlml Eskiden bi tek nikahtan sonra nikah şekeri dağıtılırdı.şimdi yok Mevlüt yok doğum günü sürekli masraf halindeyiz arkadaş bu nedir 😅 amaç birlikte bi anı paylaşmaksa bırakalım anda kalsın o magnetler vs genelde çöpe gidiyo bence
seydaac Yazaksami ben bu hediye dağıtma olayını saçma buluyorum ya. Yeni yeni adetler. Doğum günü olana hediye getirilir 😁