Asleres Günaydın tatlı annişler mama sandalyesi almak istiyoruz da , nasıl bir şey alalım çok çeşit var emin olamadık
Zulalhamza Asleres en basiti en kolayı bence çok alengirikli birsey almanin hic manasi yok biz e bebekten baby plus markali aldik su an hala imdirimde 109 liraydı cokta memnunum halinin ustunden kaydirabiliyorum rahatlikla
goktugmom_061220 Asleres Bende dün aldım. Markası Baby2Go. Kaydırmaz taban,minderli vs. Baya hoşumuza gitti. Çokta kaliteli. Trendyolda indirimde 142,90 lira. Tavsiye ederim. Bebeğim de çok sevdi.
Zulalhamza senamiray hayir hicbir sorun yok 2.5 yasinda yegenim var ablamda 2 cocugunu ayni urunle büyüttü bende gayet memnunum
nur-nr_123 Asleres cnm sunny babay tuffplus kullanıyorum çok ama çok memnunum 6 kademe inişi var 3 kademe geri yatıyor on ayarida var 3 kademe ayalayabiliyorsun oturma yeri deri yıka geç 2 tablası var birini al yıka yani temizliği çok kolay ve katlanıyor on tablasida tamamen çıkıyor istediğin yere kaldır oğlum bu mama sandalyesinde ayağa vs kalkamiyor çünkü basacak yer yok kayma vs yapmadı halıda feln bn düz a101 deki mama sandalyesi istemedim ne on tablası var ne katlanıyor bomboş bn 6 aylıkken aldım oğlum 16 aylık bı gün pişman olmadım 🤷🏼♀️😊
theAna Asleres ben de masa sandalye olarak ayrılanlardan aldım ama inşallah iyidir kullanan var mı ondan acaba
Berk2020Mert2008 Asleres sunny babay tuffy plus kullanıyorum 5. Ayında başladık kullanmaya çok konforlu en çok orada oturmayı seviyor oğlum kesinlikle tavsiye ederim
Teomanannesi Asleres ikea antilop 6 aylıktan beri kullanıyorum elim ayağım banyoda bile heryerde kullandım hafif pratik sağlam çok güzel büyük mama sandalyeleri almayın derim hem yer kaplar hem temizliği uğraştırır.annemlerde ve kayınvalidemlerde marketlerde satılanlar var ama onlar çok hoşuma gitmiyor sağlam durmuyor sallanıyor bebek üstündeyken sadece yemek masasında kullanacaksanız iş görüyor ama
Henakiz Arkadaşım bana Ikea mama sandalyesini verdi. Çok hafif vs ama onu ileriki dönemde kullanmaya düşünüyorum 5-6 aylık bebek için hiç ergonomik olduğunu düşünmüyorum. Bir de annem bakıyor bebeğe sağolsun. İş yaparken odadan odaya götürebilsin diye mutlaka tekerlekli almayı düşünüyorum.
Elmaliturta_ Asleres ıkea antilop. Gayet basit,sade, kullanışlı,pratik😋 taşıması kolay, rahatça yıkayabiliyorum. Öneririm yani
gencanne9 Asleres ikea mama sandalyesi 👌🏻 kolay temizleniyor ve sağlam. bebek için önemli 2 kriter bunlar bence 😅 minderini de ikeadan aldım ben kılıfı ve minderi ayrı ayrıydı. ama e bebektekini görseydim ordan alırdım sanırım orda kılıf ve minder beraber satılıyor ve daha uyguna 😬