Prensesimlina Kızlar avent emzik almam gerekiyor da trendyoldan almalı mıyım sizce açıkçası ben pek güvenemiyorum bana orijinal ürünler gibi gelmiyor pek siz ne düşünüyorsunuz
balcicegin_annesi Prensesimlina orda genelde şahıslar satmıyor fiyatları genelde aynı oluyor canım ecza deposu yada toptan malzemeciler satıyor orda satıcıya sor seçeneğindeki var sorun orhinalliğini ekstra teyit etmiş olursunuz
Hilaldgsn Prensesimlina ben aldım ürün güzel orijinal ama benim minikler alışmış küçük emziğe 0-6 ay var hâlâ ağızlarında aldığım 6-18 di büyük geldi sanırım onlara tutmak istemediler
Yahya_17 Prensesimlina ben bips aldım trendyoldan orjinal geldi ama. Bayram tatiline kısıtlamalara falan takıldı 20 günü geçti gelmesi
Daphnemom Çok fiyat farkı var. Orijinalliği aldığınız satıcıya göre değişir ama. Eczanede 45 lira olan ikili biberon ucu Trendyolda 150+ liraydı 🤦🏼♀️ evdeeczane diye bir site var eczadeposu ben çok zorundaa olunca ordan alıyorum
nazlieylul Hilaldgsn bnmde ikizlerim 7 buçuk aylık geçmedim ikinci emziğe alışamazlar mı ki 0-6 ay kullansalar nolur ki 😅
Hilaldgsn nazlieylul valla bişey olmuyo 😂😂 bende dedim büyüğü eksik kalsın artık yavaş yavaş emziği bıraktırayım 🤭