Meldemmmnnm Bebegi düşüp iyi olan anneler yardim edebilir misiniz bebegim yataktan dustu hemen acile gittik dr bi si yok dedi ben bu vicdan yükünü nasil aticam içim acıyor
balcicegin_annesi Meldemmmnnm benim de yataktan 2 defa düştü hem de parke üstüne gece çok şükür bir şey olmadı insanlık hali korkma
Meldemmmnnm balcicegin_annesi cok geçmiş olsun 5 aylik oglum bi an uykuya daldım kenara çekeyim dedim ama geri uyumuşum aflet işte bazadan düştü sirtistu 63 cm sizinde mi öyle oldu
Meldemmmnnm Rikaa geçmiş olsun 5 aylik ah ah icim yanoyor benim hatam bazada uyudu döndü düştü sırtüstü sesine uyandim
balcicegin_annesi Meldemmmnnm aynen benimki 7 aya yakın ve 8 aydan sonra oldu çok şükür bir şey olmadı korkma kusma olmazda endişe etme rabbim koruyor onları gerçekten akıl kalmıyor artık yorgunluk derken zordur biliyorum bilinçsizlik değil bazen çaresizlik oluyor kendimden biliyorum
Meldemmmnnm balcicegin_annesi kayinbabam olum döşeğinde yola çıktık yol uzundu ortadaki şehirde mola verdik verdiğimizde derin uyumuşum yorgunluktan oldu hep tek başına çok zor çok yıprandım sagolun desteğiniz için oglum iyi olsun ben önemli değilim sizin bebeğinizide Rabbım korusun