Papatyaninannesii Kızlar kızımq çorap giydiriyorum ayağı terliyorr cıkarıyorum ayağı ıslak soğuyor hep ıslak soğukk oluyor giydirmesemmi giydirsemmmi napsam Allah aşkına ne yapcam şaşırdım 😅😅
Vesema Papatyaninannesii bendede vardı aynı durum ben artık giydirmiyorum havalar çok sıcak sadece zıbınlayıZ biz oğlum 3 ay 7 günlük 🤪🥰
akidesekerii Papatyaninannesii Aynı şey bizde de var. Terleyince buz gibi oluyor. Artık sadece sabah uyandıktan sonra biraz giydiriyorum. Gün içinde ve uyurken giydirmiyorum çünkü yaşadığım yer 4-5 gündür aşırı sıcak.
Papatyaninannesii zehranur01 pamuklu yazıyor üstünde kutusunun yüzde yüz diyor ama belki karıstırmıslardır ☹️
Papatyaninannesii Vesema maşallahh neb daha uxun kollu giydiriyorum dün kısakollu sort hiydirdim aksam sesi kısıldı napcam bilmiyorum
Papatyaninannesii Yasemin38 ben öyle yapamıyorum aksamlar 19 derecelere dusuyor üşür diye korkuyorum sabahları 29 dereceye cıkıyor
MotherOfAlmila Papatyaninannesii Fazla artik hava berbat bir sicaklikta.. Ben giydirmiyorum. 3 ay 1 gunluk olduk. Sadece disari cikarken, o da gec dondugum icin.. https://www.hizliresim.com/b849ith