Canballim Kızlar merhaba bebeğim 4.5 aylık malesef burnu tıkalı ve hırıltılı sadece anne sütü alıyor ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz lütfen çocuğum perişan oldu :/
Busranural Benim bebegimde aynı deniz suyu veriyorum tıkanınca burun aspiratörü ile temizliyorum sonra nefes alırken tıkanıyor öksürüyor kaç gündür uğraşıyorum bende
Aggzu Merhaba, enjektör yardımıyla serumdan sıvı alıp (iğnesiz enjektörle) bebeğimin burun deliklerine veriyorum, sonra bruno nazal aspiratörle de çekip temizliyorum. Deniz suyu da kullanabilirsin. Cok etkili
Goktugunannesiiii Küçük izotonik serum aldım az miktar şırıngaya çekip sıkıyorum her iki burun deliğine daha sonra hafiften sıkıp bırakıyorum aspiratörde var fakat hiç ihtiyaç duymadık doktorum her emzirmeden önce yapmalısın demişti tavsiye ederim🌸
KubrAyhanYigit Bende izotonik serum kullanıyorum. Şırıngaya çekipher iki burun deliğine bı şırıngayi yarım yarım iki burnuna sıkıyorum. Oturur pozisyonda yaptırın kulaklarına gitmesin daha rahat olur. Günde en az 2-3 kez yapın faydası olur.