Karenn Kizlar var mi bizim gibi ? Bebegim devamli dili disarda uyurken de uyanikkende doktor normal dedi ama devamli agzi acik ve o kucucuk dil hep yarim disarda 😅
Dilara8228 Karenn Benim oğlumda 44 günlük doğduğundan beri aynı sizinki doktora götürdüm kaç defa sormayı unuttum 🤦♀️😂
Karenn Dilara8228 yaa ciddimisiniz ben de yalnizim saniyodum nasil sizinkide hep acik mi bole dudaklarinin arasindan devamli dili yarim bi sekilde disinda 🙈agzi hep acikk
Karenn Bebegimm1 evet evet burnu fln temiz hic skinti yok agzini elimle kapadgimda nefes de alabiliyor burnundan ama anlamadim hep acik o agiz
Karenn Eylulhuma16 yaa gercekten mi ac fln da degil aslinda ama dili hep araniyo ve hep disarda ztn ne zaman giricek iceri cok merak ediyorum
Canan_sezer Karenn ızaman annesi a seni istiyor emmek için.daha dur neler merak edeceksin ahh ahh şunların tadını cıkart öyle cabuk büyüyorlarki
Eylulhuma16 Karenn tabi canm ac degil aslnda ama bunlar yeni dogn oldklri icin tek bildklri aranma reflexsi norml yani canm
Karenn Canan_sezer oyle mi hic buyumicekmis gbi geliyor su an bana 🙈 Saglik sorunu olmasinda her haline sukur hic sorun degil merak ettim sadece bizim gbi olan var mi diye
Canan_sezer Karenn bizimde dili dışarıday dı ama 20 gün hastanede yattı cıktıgında bırakmıştı onu vocuk dilinde keşif deniliyor muş 1 aylık olmadan bırakıyorlar
Canan_sezer Okadar cabuk büyüyorki kendşn bile şaşıracaksın 40 ı cıksın ben eşime bebegi gece bıraktığımda bukadar uzun degildi dediğimi biliyorum 🤪🤪🤪