ikiprenses_annesi Kızlar Bebeğim 2 aylık ve geceleri 3 4 saat kesintisiz uyuyor Kaldirmam gerekiyormu bi zarari olur mu acaba
Eren10 ikiprenses_annesi benimki de öyle , acıkınca kalkar artık kendi uyandırmaya artık gerek yok diyodu uygulamada
cocomelon33 ikiprenses_annesi benimkide 2 aylık ilk uykusu 3-4 saat sürüyor uyandırmıyorum kendi me zaman acıkırsa uyanıyor
gocebebirbayan ikiprenses_annesi uyurken besle ama emzir canım. Emzir ve gazını çıkar geri yatır. Aç aç yatmasın. Benim Ki 4.5 aylık ben gece 3 defa yediriyorum.
Ezgi3454 ikiprenses_annesi gayet iyi bence 3-4 saat gece uyumasına izin verin. Zamanla o sürede uzar, gündüz daha sık besleyin.
seymabykn ikiprenses_annesi Benim bebekte aynı şekil 4 saati geçiyor bazen, en fazla 4 saat uyumasına izin veriyorum kendisi daha da fazla uyur yoksa şekeri düşüyormuş
Venes ikiprenses_annesi doktorumun dedigi şuydu. Artık geceleri uyandırma annesi o kendi acıktıgında aglıcak ve acıktıgını anlıcaksın. Bende ellemiyorum kızımı saatlerce uyuyor. Uyandığında meme mama veriyorum ama ekstra fazla uyudugu için gece uyandıgında ekstra meme mama takviyesi istiyo. Gece uyuyan cocuklar babalarını çok severlermiş belki hurafe ama çok tatlı bi hurafe geldi bana😂
emirinannesi17 Benim oglumda 2 ay 7 günlük akşam 22.30da uyur sabah 5te kalkar geri yatar sonra 7 de uyanır bidaha uyku yok ben kahvaltı yapcam zaman pusette uyur kalır geceleri hiç kaldırmam kendisi uyanıyor Hep kilosuda gayet iyi 😊hergün bu saatlerde kalkiyor
Hivay16 Benimkide gece 12 de başlıyor gece uykusuna 3 de uyaniyor emiyor geri yatiyor 7 de uyaniyor sonra aralarda uyanıp tekrar yatiyor. Gece rahatim uyanmazsa uyandirmiyroum boyle alissin diye ve ışık kullanıyorum zifiri karalikta yatıyoruz.
Ozlemay ikiprenses_annesi ben hiç uyandırmadım gündüz emmesi iyiyse gece uyandırmadım yani gelişimi boyu kilosu iyyise kaldırma dedi doktorum. O da bende mis gibi uyuduk. Şuan 3 aylığız 3 saate ddüşürüd 4 5 saat uyuyordubenimkşde.