Mucellackr bebegimin agzindaki pamukcugu temizleyemiyorum agzini açmiyor bide karponatla filan temizle demisti görùmcem annemde agzini kapartir filan dedi napicam ben bi yardim edin
Belinayyy Mucellackr gazli bez alin eczaneden parmaginiza sarin ince sekilde islatip parmaginizla surun acmazsa burnuyla oynayin gulmesini saglayin. Bide ben gogsumude emzirmeden karbonatli suyla siliyorum sizde oyle yaparsaniz hem azda olsa karbonatli su agzina girer hemde pamukcuk sizin gogzunuzude de gecmez
AlyaDeniz Mucellackr benim kızım da yoğun bakımda yatarken pamukçuk olmuştu doktor bana gazlı bez ve karbonatlı suyla temizleyeceksin demişti bir hafta da zor arıttım Bence denemelisin
theboss Mucellackr bana doktor karbonatlı su ile temizle demişti. Çay kaşığının ucuyla karbonatı 1çay bardağı kaynamış soğumuş suya koy karıştır temiz bezle ıslat sil demişti ama sen kendi doktoruna sor canım
Bubu Pamukcuk spreyleri var onlardan alın sıkın agzna ve her fırsatta temzlemeye calışın karbonatlı kaynatılmş suyla
Edaozdxx Karbonatlı suyun dilin florasını bozduğunu hatırlatmak isterim. Eczaneden pamukçuk için ilaç alıp da kullansanız daha iyi değil mi?
gulsahxemel Basery Bn ellerimi güzelce yıkayıp elime bandrp ayrı bi kapta ağzını actrarak damagına yanaklarinin içine diline her yerine yavaş yavaş sürdüm zaten çok fazla değilse 2 3 yapmaya geciyor çok fazla vrmcksn günde 1 ya da 2 ama pekmez çok olmasın yine de nolur nolmaz
Toplumcubirisi Benim kızımın ağzı da çok fenaydi kaynamis soğumuş suya beyaz agiz mendilini batirip diline diline bastırarak sildim oylece temizlendi kizim ağlamadı hoşuna gitti aglasa da zorlayin ancak oyle temizleniyor suya karbonat koymaniza gerek bile yok ****
DefneErcis Doktorumuz bir çay bardağı kaynamış soğutulmuş suya bir çay kaşığı karbonat ekle karıştır ağız mendili ile sil dedi öyle yaptım bir hafta da ancak temizleyebildim
Prensim_2405 Benimki de acmıyo Du canım emzirme den önce karbonatlı suyla güzel temizliyodum gögsumu o yetiyordu temizlenmişti o şekilde :)
eminegk Mucellackr mikostatin'de kullanabilirsinz eczaneden temin edebilirsinz. ben kullanıyorum karbonatli gazlı bez dışında
Eylul2018 Mucellackr kulak çöpünü mendile sar karbonatlı suya batır sil ben öyle yapıyordum kolay oluyordu
Bisaniye Mucellackr parmağına gazlı bez sar karbonatlı suya batır canım emzirir gibi tutup çenesine yanağına dokun o arada ağzını açınca temizle. Benimki de açmıyordu öyle böyle geçirdik o günleri halledersin sen de inşallah 🙏🏻
Gizemre Mucellackr ya herkes karbonatlı su demiş ama bir haftayı buluyo geçmesi normal olarak karbonat kullanmasanız da bir hafta da geçiyo kendi kendine ben her emzirmeden sonra 2-3 çay kaşığı su içirdim hemen geçti sizde içirin bence içirmiyorsanız
Mom107 Mucellackr ben ne yaptıysam olmadı en son her beslenmesinden sonra hem anne sütü hemde mama sonrası birkaç çay kaşığı su vererek geçirmiştim o dönem
deletedmom945 Mucellackr doktor bize bir ilaç vermişti onun için, ismini hatırlamıyorum ama o ilaç ile kurtulduk pamukçuktan.