Asyaomerali Geceleri yatırırken ne giydireceğim konusunda inanılmaz kararsızım uzun giydiriyorum terliyor kısa gitdirince bacakları kolları soğuk bi orta yolu bulamadk siz gece uyuturken ne giydiriyorsunuz
Alpingo Asyaomerali ensesine bak canım kolları bacaklarıı soğuk olsada ensesi sıcaksa önemli değil..biz ankaradayıx odası 25 derece atlet zıbın üstğnde ayaklı ince hm nin tulumlarından giydiriyorum üstünüde örtmüyorum daha doğrusu örtmüyo:)
Atamom16 Asyaomerali şort ve kısa kollu zıbın giydiriyorum yeni başladım bu hafta çok terliyor diğer türlü
Prenses_annesi22 Asyaomerali zıbınla yatıyor örtüyorum pike acıyor sureklı uynıp ustunu kaptyorm ama babası kılıklı sevmyo ustune bsey örtülsün 😁
Asyaomerali Ben kısa kolla yattorm sabaha karşı bi üşüme geliyo ben üşüyosam oda üşüyodr diye uzun giydiriyorm bu sefer terletiyom yazlık uyku tulumu öneriniz varmı kullandınızmı
Bestelafasol Merhaba. Hangi şehirdesiniz? Ben Ankaradayım. Bebeğim 6 aylık. İnce uzun kollu pijama giydirip yazlık kolsuz fermuarlı tulumb sokuyorum. Başı serin ayakları sıcak oluyor 😇
Asyaomerali Bestelafasol bursadayım havalar çok değişik gidiyo yaz gelöedi bi yatarken yanıyorm sabaha karşı titreyerek uyanıyorm
Burcubatur Evimiz çok sıcak oluyor sadece kısa kol Zıbın ve çorapla yatırıyorum ince müslin bezlerle de örtüyorum çok sıcağı sevmiyor kıZım kısa kollu giydirdiğim halde çok terliyor