Bu ası cok sıkıntılı diyorlar ateş hızursuzluk aşı yapılan bölgenin oynatılamaması vs Sizde bunları yaşayan varmı
Meryemm biz geçen hafta olduk maşallah en ufak sorun yaşamadık bende korkuyordum ama sıkıntı olmadı şükür
Meryemm hiç merak etme biz çok rahat atlattık uyumasına yakın 1 cy kaşığı calpol verdim gece rahat uyusun dye ateşi de olmadı ertesi güne hiç bişeyi kalmıyor zaten 😊
Meryemm çok şükür bizde ateş olmadı şurup falan da vermedim sürekli kontrol ettim aşı öncesi sanırım atak haftasında olduğu için zaten huysuzluk yapıyordu ilk gün çok az bi ekstra huysuzluk oldu Bide verem aşısında 3 gün yıkamadım ılık su pamukla sildim o kadar
Meryemm bizde 2.ay aşısı sıkıntısız geçti ateşi bile çıkmadı ama 4.ay aşısı oldu dün çok huysuz durup durup ağlıyo 😐
Meryemm gecen hafta yaptırdım ates olursa cay kasıgı calpol ver dediler ben gelır gelmez verdım beklemedım ateşi ateslenmedi sükür uc gun agrı huzursuzluk olur dedıler sadece ogün biraz aglaması oldu durup dururken ertesi gün iyiydi problem olmadı hıc
Meryemm evet 2.ay aşısı ateş ve ağtı yapıyor malesef😏
Meryemm biz hiçbir problem yaşamadık sadece verem aşısı olduğu gün çok halsizdi uyudu hep akşama cin gibiydi yine 😂
Meryemm ben de çok korkuyordum 2.ay aşılarından ama çok çok rahat geçirdi,aşı olduğu gün gülücükler saçtı ,elleri ayakları hep hareketliydi maşallah.Ama ben 4 saat ara ile 2 kere calpol verdim ağrısı ateşi olmasın diye vermemiş olsam belki ağrısı olabilirdi bilemiyorum😐
Mamininannesi hanginasilari oluyorlar bu ay
Deleted0089 üç veya dört ası yapılıyor tam bilmiyorum hangileri oldugunu ası kartı yanımda degil
Deleted0089 3 aşı yapılıyor canım 2 bacak 1 kol verem aşısı hani kolumuza iz oluyor ya zatürre ve karma aşı yapılıyor
Neslihan teşekkür ederim🙏
Seda42 üç aşıda aynı gün mü
Seda42 saol canim
Seda42 benim bebiste 40 gunluk ondan merak ettim :)
Oykuduru Evet canımm3 aşıda aynı gün yapılıyo🙃
Oykuduru bizde verem aşısı 2.ay aşılarından bir hafta sonra oldu
Bizde salı günü olduk hiç bir sorun olmadı şükür 🤗
Elf
bayb_buglem o ne hiç duymamıştım küçük bebeklere içiriliyırmu
KaraKedi 4. Ay aşısında kızımda huysuzlandı ateşlendi ilk defa
Deleted0089 4.5 aylıkken benim bebeğiminde sesi kısılmıştı hava değişikliğinden oluyor eğer hava değişkliği yoksa bi fikrim yok malesef
Sevalmerdoglu arkadaşımın bebeğide çok ağlamıştı 🤔 bende şurup verdim gün içinde ve gece rahat uyusun diye 😪
Benim kizim bugun 2. Ay asisini oldu.. 3 tane yaptilar. Calpol verdim 1 cay kasigi su an uyuyo . İns yarina bisey kalmaz.🙏