Defnem2021 İyi geceler kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum bebeğim kilo alamiyor 2aylik şuan 3.980 kilosu 3hatfa once3.780 di doktor kaka yapamadığı için evolvia ac Öner şuan rahat kaka yapımı ama kilo yok hipp Bebelac Aptamil kullandık ama kaka problemi yaşadık kilo alamasi için ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler
Smyecem Defnem2021 bizde de aynı problem var. Bende hipp kullanıyorum kakayı 3 günü buluyo genelde çişi de günde çok az yapıyor beslenme reddi olduğu için az içiyor mamasını. Sizin ne şekilde besleniyor öğün olarak günde kaç kez kaç cc
Gigyyy Defnem2021 en iyi yarayan Sma kesinlikle,kg alımı ve dönüşü gayet iyi ,her anneden aynı şeyi duyuyorum, her bebek farkli tabi sever sevmez bilemem ama kimle konuşsam sma ve tok tutuyor kg alımı da iyi diyor ,biz de kullanıyoruz memnunum
PrincessDuru Defnem2021 bende bebeğimde kabızlıkla çok skıntı yaşadm evolvia ac kullandm ama ilk kutuda rahat yaptı ikinci kutuya geçtk yine kabız oldu. Daha sonra bebelac nutriconfora geçtik ve doktor probiyotik damla verdi. Hangisi iyi yaptı blmiyorum ama rahatladı bebeğim. Kilo alımında skıntı yaşamadk
alisileedis Smyecem Sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz şuan biz hastanede yatıyoruz mamasını yemediği için 😔
Merve_53 Gigyyy evet katılıyorum bende onu kullanıyorum kilo alımı çok iyi birde tuvaletini rahatlıkla yapıyor kabız yapmadı sma çok kaliteli bir mama hergün dolu dolu çişli bezi 6 kere değişiyorum kakasını da hergün bir kere yapıyor dolu bir şekilde katı da değil sıvı yani en iyisi sma diğer mamalar çoğunlukla kabız yapıyor ve kilo alımı yapmıyor
Smyecem Gigyyy evet sma ve aptamil mamaların kilo alımı iyi çnkü içerikleri zararlı. Eğer içerik okumayı biliyorsanız bir araştırın size tavsiyem ya da internetten bakıp çevirin. Sma ve aptamil yıllarca markalaşmış bir ürün ve insanlara güven salmış fkaat en zararlı içeriğe sahip 2 mama. Tabiki bütün mamalarda bir takım zararlı şeyler var ama en en zararlısı sma-aptamil
gulse_uyak sma ve aptamil,bebelac çok temiz içerikli değil.similac,baby goat,golden goat en temiz içerikli mamalardır
Defnem2021 Şimdi Bebelac Gold aldım 350 Gr bakalım değişen birşey olcak mı haftaya doktor kontrolünde ortaya çıkar
2bebelianne__ Defnem2021 bız hicbir sorun yasamadık doğduğu günden itibaren sma kullanıyoruz kızım 9 buçuk aylık 🌸
Defnem2021 2bebelianne__ onunda deneyelim bakalım denemedik mama bırakmicaz bu gidişle 😊 2bebelianne__
covidondokuz Defnem2021 sma kullan derm benm bebegmi ocok iyi topladı fakat bizde kabızlık yaptı azcık suan bizde hippe gectık oda bebegm yemıyo sevmedı galıba tekrar smaya gecez
covidondokuz Defnem2021 yok bizde kabuzlık degl tam tersi saolsun kka yaptırdı aylarca hastanelerindeydık kaka icin. suan kaka yapıyo ama mamasını sevmıyo hipp i yemek istemıyo sma cok severek yedi
Smyecem alisileedis bzide yattık haftalarca yoğunbakımda da kaldı 1 hafta yakın takip amaçlı hiç bir sorun çıkmadı çok şükür ama ne yaparsak yapalım hala yemiyo yemiyo yemiyo 😔