Gulsah01 Hersey dahil bebekli denize sıfır:) gidip gidebldgnz yerler beğendiğiniz oteller ? fikir sahibi olmak istyrm 😁🌸
Aysegul_goktug Gulsah01 antalya manavgat side la grande otel herşey dahil çok güzel bi otel tavsiye ederim
Bal-Kaymak Gulsah01 IC Green Palace 🥰 mükemmel bi otel. Kocaman yeşillik muhteşemmm. Ay keşke imkan olsa yine gitsek. Balayında gitmiştik oğlumuzla da birlitle gitmeyi çok istiyoruz . Ev aldık hayaller başka yaza kaldı😂
Ate2020 Gulsah01 Bodrum akyarlar club marma otel ☺️👍geçen yaz kızım 2 aylıkken gitmiştik, çok memnun kaldık, bu yılda rezervasyonumuzu yaştık yine gideceğiz inşallah 🙏 tavsiye ederim . Temiz otel sertifikalı
DerdimindevasI Gulsah01 su an didimdeyiz biz 😊Didim beac resort ultra herşey dahil denize sıfır ve denizi çok temiz hatta tertemiz 😊
Benimoykum Gulsah01 swandor Topkapı palace iki gün önce geldik mükemmel bir tatildi denizi yemeği çocuk etkinlik aktiviteleri otel o kadar buyukku öğlen ve akşam kızımı bebek arabasinda gezdirerek uyuttuk personel güler yüzlü her zaman akşam canlı müzik antik tiyatro eğlencesi vs ama ben tatilimizi Rusların giriş tarihi ni hesaplayarak planladim yani Rusların Türkiye ye giriş yaptığı gün otelden cikisimizdi 😁😁