Cerenkilic87 Oğlum 1 hafta önce rotavirüs aşısı oldu ve hala çok huzursuz. Bu şekilde etkilenen oldu mu? Ne yaptınız?
gocebebirbayan Cerenkilic87 4 temmuzda 2. dozu olacağız. Çok şükür ilk dozda hiçbir problemimiz olmamıştı. Umarım bunda da olmaz. Çok geçmiş olsun. 🌹
Agah_ Cerenkilic87 bizde dün aldık eczaneden ağız yoluyla ben kendim yaptım evde rotarix aldım 367 TL fakat artık tek doz olduğunu söyledi bize
Merveceylan Cerenkilic87 Rotavirüs aşısı huzursuzluk yapmıyor diye biliyorum en azından bu kadar uzun sürmez doktorunuza mı danışsanız acaba? Başka bir sorun olmasın bi de
Agah_ gocebebirbayan hangi marka yaptırdınız sağlık ocağındaki ebemiz gelmenize gerek yol kendiniz alıp evde yapabilirsiniz diyince bende dün eczaneden rotarix aldım 367 TL ağızdan kendim damlattım fakat tek doz olduğunu söyledi artık böyle dedi bize
Agah_ gocebebirbayan eczacı aldığım eczanede ki kız bu rotarix tek dozda toplandı artık bu şekilde dedi
gocebebirbayan Agah_ markasına bakmadım. Eczaneden 367 tl ya 2 ay önce alıp çocuk doktoruna yaptırdım. 5. Ay da bir doz daha yapalım 2 doz dedi. 11 gün sonra 2. dozumuzu olacağız Allahın izni ile.
babyackgz Agah_ benimde eşim sağlıkçı ilk dozuda alıp evde yapmıştık 2.5 aylıkken şimdi 4.5 aylık oldu 2.dozu yapcaz ama bende sizden duydum şaşırdım şimdi 🤔
Agah_ gocebebirbayan hımm anladım bende o fiyata aldım dediğim gibi kendim yaptım eczacıda o şekilde söyledi anlamadım
Agah_ babyackgz bizde 3 aylığız dün yaptım işte ama eczane öyle dedi artık bu şekilde tek doz olarak toplanmış 🤷🏽♀️
hilal_bilge Kızıma bugün diğer 2.ay aşılarıyla birlikte yapıldı, çok huzursuzdu ancak uyutabildim. İnşallah uzun sürmez bu durum