Lidya22 Artık delireceğim kızım hiç kimseye gitmiyor babasına bile ne yapacağımı şaşırdım o kadar yoğun çalışıyorum birde bütün gün üstümde eve birisi geliyor kıyametler kopuyor nasıl aşacağız bunu 13 aylık bu arada kızım sürekli üstümde 🥺
Biranne00 Lidya22 bizde 12 ay 14 günlüğüz 15 gün boyunca annemlerin yazlığında kaldık amcamlar kuzenlerim ananemler dayımlar hepimiz çok yakınız bir birimize 15 gün boyunca hergün görmesine rağmen annem ve benim kucağımdan inmedi başkasına da hiç gitmedi. Birisi sevmek için alsa feryat figan bir ağıt 😞 bende biran önce aşmak istiyorum bu durumu
Yelizdemir Lidya22 bizde de o sorun var 1 yaşında mı 13 aylıkken mi ne başladı 17 aylık olduk hala öyle babasına gitmiyor bana yapışıyor sürekli mız mız herseye ağlıyor bazen sinir oluyorum bakmıyorum suratına o zaman da annem bizde olursa anneme gidiyor yoksa yine bana yapışıyor 😥
Lidya22 Biranne00 ah nasıl aşacağız bilmiyorum çok felaket resmen kıyametler kopuyor bizde tatile gittik fakat birisi kucağını açsın direk kıyametleei kopardı belki biraz sosyalleşir dedik ama nafile ☹️
Lidya22 Oglusum5357 sanırım kişilikleri ile ilgili yani pandemi bir yandan çocuklar kimseyi görmedi ☹️
Lidya22 Sumeyyebaglan yani o kadar da yoğun çalışıyorum ki kendime ait işletmem var sorumluluğum çok fazla bakıcısı bakıyor neler çekiyoruz nasıl aşacağız artık şaşırdım
S08m Lidya22 benim oğlumda 6 aylik sevsinler diye gülücükler dagitiyo herkese tanık tanımadık herkesin kucağında bizi taniyo ama biri alıp uzaklaşsa sesini bile çıkartmiyo
Oglusum5357 S08m 15 aya kdr fln bnm oğlumda öyleydi iyice benlik bilinçleri oturunca yabancıdan cekiniyorlr
M-V-S868820 Oğlum 10 aylık ne biyere oturmaya gidebiliyoruz nede bize biri gelebiliyo anne baba dışında herkese ağlıyo kimseyi görmeden büyüyo ondan oldu diyorum
Defneninannesi1108 M-V-S868820 bizimkide tam tersi 10 aylik hele yasiti biri olsun max.1.5- 2 yass hicc anne baba nerdeymis bilmez bende buna üzülüyorumm. Sadece memede bana bakar mem memm diye aglamali onun disinda Biri alsinn gitsin aglamaz gülücük herkesee 🙄
M-V-S868820 Defneninannesi1108 şu hastalık zamanında kimseye gitmemesi iyi diyorum yoksa millet elleyip öpecek filan ama gitmesede çok ağlıyo 😕