Selen34 Slm günaydın kızlar bebekleriniz isimlerini cagırdıgında ne zamn bakmaya basladılar kacıncı ayda benim 4 aylık bebegim var henuz bakmıyor ismini söylediğimizde
minikkizim Selen34 sesin geldigi tarafa donme 3 bucuk 4 aylikken başlar ama ismini bilerek bakma 6. ayda başlar
Niesel Selen34 adına mı bakıyor yoksa sese mi ayırt edemiyorum ☺️ ama seslendiğimde bakıyor hep 4 aylığız şuan 2 buçuk aydan beri bakıyor sese doğru 🤗
KaSeAy [silindi] Ben bu tip sorular sordugumda hep ne bileyim hatıtlamıyorm diyo ya bi de ilk cocugum😟
DefneHiraa Bizde 2 aylığız bizimki de ismiyle seslenince bakmıyor onunla konuşunca göz teması var ama daha ismine bakmıyor bende tedirgin oluyorum
green Bence devir geçtikçe biz çocuklarımızdan çok şey bekliyoruz :) her şeyin zamanı var.Rabbim izin verecek konuşacak izin verecek duyacak izin verecek yürüyecek.Hepimizin evlatlarını korusun inşallah
Deletedmom47 Selen34 Canım bu aylarda bakması lazım .Hiç mi bakmıyor yani ? Diğer motor becerileri nasıl eliyle birşey kavrama ,tutma .Kendini döndürme döndürmeye çalışma kafasını tutma vs .Saglık ocağı rutin kontrolleri yapıyor gitmedin mi 😑
Deletedmom47 Selen34 4 aylığız 1 aydır baya baya bakıyor .Bilyorum belki bebekten bebeğe değişen durumdur oda olabilir .